14.11.2011

Sauna EI ole vielä lämmin!

Saunan ja kylpyhuoneen osalta ollaan pyöritelty muutamia vaihtoehtoja koneella ees sun taas.Ensimmäinen ajatus oli tehdä tilasta värimaailmaltaan samanlainen kuin vanhan kodin sauna. Musta "mörkkis" sauna ja kontrastina sille raikkaan valkoinen kylpyhuone. Muutosideana vanhaan oli tehdä saunan seinät ja yksi kylpyhuoneen seina mustaksi petsatusta ja piilutetusta puusta. Näin saisimme kunnon mökkisaunafiilista, mutta modernilla kylpyhuoneella.

Ajatuksia pyöriteltiin ja saunakin kasvoi kokoa siinä samaan aikaan. Kylpyhuoneen kaluste vaihtoi paikkaa ja muuttui matalaksi. Samalla myös erilaiset laattavaihtoedot tulivat kuvaan. Kiiltävän valkoisen tilalle ajateltiin myös valkoista slate-pintaista laattaa.

Oulun Sisustajilla iltaa taannoin viettäessämme voittajalaatta vihdoinkin löytyi. Ja tämän jälkeen näimme mielessämme aivan selvästi minkälaisen tilasta haluamme. 

Haluamme kokonaan tumman/mustan tilan. Mahdollisimman hämyisen tunnelman koko paikkaan. Vastavärin ja -tunnelma alakerran muihin tiloihin nähden. Aivan oma maailmansa. Laataksi valittiin siis musta slate-laatta. Ja puuosat petsataan samaan väriin. 


Ja ei kun kylpemään. 


1 kommentti :