9.11.2011

Something for my laptop

Tämä blogi on huomaamattaan kulkeutunut vain sisustus- ja remontointiasioihin. Muotihömpötykset ja päivän asut on jääneet unholaan aivan totaalisesti. No olihan se arvattavissakin. Tällä hetkellä eletään pahvilaatikkoelämää, ja kaikki vaatteet on jos jonkinlaisessa mytyssä jossain, ja päällä viikosta toiseen samat rytkyt. Vaikka olen minä niitä pahvilaatikoita koittanut täyttää uusillakin ihanuuksilla, mutta ei niitä jaksa kuvata, hyvä kun jaksaa laittaa päällensä... Kaikki vapaa-aika menee vain uuden kodin asioita miettiessä, jopa hääjärjestelyt ja mietinnät jäävät kakkossijalle. Onko se normaalia? =)


Nyt pitkästä aikaa sen verran pukeutumiseen liityvää asiaa... kun pitäisi saada läppärilaukku. Kuljetan nykyään konetta koko ajan mukanani, joten tarvitsen asianmukaisen kuljetusvälineen pikkuiselleni. Ihastelin Longchampin sivuilta Veau Foulonné salkkua sekä Roseau käsilaukkua, joka ei siis ole varsinaisesti koneelle tarkoitettu, mutta näytti kooltaan olevan juuri MacBookillle sopiva. Hintakin olisi siinä kohdallaan.


No sittenhän tietenkin löysin myös Mulberryn sivuilta Bayswaterin MacBookille. Kelpaisi kyllä tämäkin!

Ensimmäiseen salkkumallliin ei mahtuisi kuin kone, muut tavarat pitäisi kuljettaa eri laukussa. Longchampin puolesta puhuu sekä hinta, malli, että lyhyt kantohihna. Tykkään, että läppärilaukussa on salkkumainen tyyli. Toisaalta siinä ei ole erillistä osaa itse koneelle, joten se olisi muun tavaran kanssa samassa paikassa ja naarmuuntuisi helposti. Bayswaterissa on oma tila koneelle sekä hyvin tilaa muillekin tavaroille. Lisäksi Bayswater on ollut himotus-listalla jo jonkin aikaa... Nyt olisi hyvä syy ostaa sellainen.

Daria Sleevekin on aivan ihastuttava. Tosin tässä vähän käytännöllisyys tökkää vastaan. Tämähän pitäisi kuitenkin laittaa vielä toiseen laukkuun, kun lähtee liikenteeseen... Vai olisiko se hyvä syy ostaa kaksi? ? =) On tämä kyllä vaikeaa...

Iloista iltaa sinne! Täällä ainakin Greyn ja BB:n parissa.... =)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti