6.11.2011

Sisustusiltaa

Perjantaina olimme Oulun Sisustajilla viettämässä iltaa, tutustumassa uutuuksiin ja etsimässä ideoita uuteen kotiin.Hyviä juttuja löydettiinkin...

Yläkerran vessaan ajateltu Metallic-laatta (tässä kuvassa 10x10 ja kimaltavalla saumalla) vaihtuikin toiseen. Löysimme uutuuden La Fabbrican mallistosta, jossa oli samaa tyyliä, mutta oli värisävyiltään hieman rauhallisempi ja miellytti silmää enemmän. Toivon mukaan tätä Kontiki laattaa ei myöskään löytyisi vielä ihan joka toisesta kodista ja kylpyhuoneesta.

Löysimme myös kylpyhuoneen laatan ja saimme samalla vihdoinkin tehtyä päätöksen sen tilan värimaailmasta. Tässä kun on kolmen eri vaihtoehdon välillä arvottu jo jokunen tovi. Saunan ja kylpyhuoneen suunnitteluvaiheista tulossa kyllä mallinnuskuvia tännekin piakkoin. 

Kaikin puolin oli hauska ja antoisa ilta. Opin myös tekemään mm. tällaisen seinän Tunto Kivellä. Tehosteseinä vinkeistä tulossa oma juttu myöhemmin.
5 kommenttia :

 1. Vautsi, tuo Tunto Kivi -homma näyttää upealta. Ja nuo laatat toki myös. Toivottavasti vinkkipostaus tulee pian. :)

  VastaaPoista
 2. Voisitko auttaa ystävää hädässä ja kertoo, minkä firman valikoimista toi Metallic-laatta löytyy? Oon koko syksyn kierrellyt laattakauppoja enkä ole löytänyt sopivia. Toi näyttäis hyvältä. On haastavaa, kun tarttee etsiä useampaan tilaan monenlaisia laattoja ja olis kiva kuitenkin, että ne sopis hyvin sävyiltään yhteen. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei
   tuota metallicia löytyy todella monelta toimittajalta eri sävyissä ja eri koossa. En muista mikä merkki tuolla Sisustajilla oli, mutta AINAKIN Cellolla on, Värisilmällä on, Kaakelikeskuksella on:
   http://www.kaakelikeskus.net/sivu.php?id=96&nakyma=&tyyppi=&soveltuvuus=&vari=&hakusana=&sarja=&luokka=S&koko1=&koko2=&eibo=&cp=2&info=5675
   Ja kun googlaat metallic-laatta tai metallin hohtoinen laatta, niin valikoimaa kyllä löytyy!
   Ei muuta kuin tsemiä etsintään. :)

   Poista
 3. Tarkemmin kuin luin niin siinähän se sanottiin: Oulun sisustajilta. : )

  VastaaPoista