9.12.2011

Kotona

Maanantaina saatiin avaimet omaan uuteen kotiin. Ja siltä se heti tuntuikin, kun ovesta sisään käveli... Että on tullut kotiin. Vietimme jo heti seuraavan yön täällä pelkän patjan ja saunakamppeiden kanssa. Ei vain malttanut enää pysyä pois.

Vuosisadan nopein muutto tapahtui sitten seuraavana päivänä ja iltaan mennessä olimme saaneet jo kaikki tavaratkin paikoilleen. Ennen näkemätöntä. Ihana tunne, kun tilaa on niin paljon, ettei sitä saa täytettyä millään. Ja remontin jälkeen täällä on säilytystiaa melkein tuplasti lisää. :)

Heti ensimmäisenä iltata laitettiin takkahuoneen ovelle eristys ja keskiviikon/torstain aikana täältä on purettu sauna, kylpyhuone ja kodinhoitohuone. Tästä se lähtee... Jos haluat remontin vaiheita seurata tarkemmin, niin tykkäile Luumuttaresta Facebookissa. Sinne laitan enemmän kuvia näistä välivaiheista.

Nyt pitäisi vain muistaa keskittyä ensin tuleviin häihin... Koko viikko on juostu joko työ-, remontti- tai hääasioilla ja tuntuu, että päässä alkaa jo reistata. Ei vain muista enää mitään. Lähimuisti on mennyt kokonaan, eikä siinä kaukomuistissakaan kehumista ole. Vielä viikko... =)

5 kommenttia :

  1. Meillä oli sama homma. Piti heti päästä nukkumaan uuteen KOTIIN kun se oli mahdollista. Se vaan tuntuu niin erilaiselta. :)

    VastaaPoista
  2. Tehokasta toimintaa :) ja osaan kuvitella tuon fiiliksen uudessa kodissa... täällä myös muisti pätkii, kiitos työ-, remontti- ja joulukiireiden. Välillä en yhtään muista mihin olen menossa tai mitä tekemässä... tsemppiä sinnekin! Ja ihanaa, häät!

    VastaaPoista
  3. Onnea uuteen kotiin! Meidän kaverit asuivat ennen varmaan siinä samassa taloyhtiössä, koska pohja on identtinen teidän omanne kanssa. Tykkäsin heidän asunnossaan kovasti tuosta kaksitasoisuudesta keittiön ja olkkarin välillä. Aika monet grillijuhlat siellä istuttiin! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikille kommenteista. On täällä aivan ihanaa jo olla, vaikka kaikki on vielä tekemättä. =)

    VastaaPoista
  5. Onnea uuteen kotiin!! Ja ei se sieltä mihinkään karkaa, pikku hiljaa laittelette. Nyt taitaa olla vähän muutakin mietittävää ;)...

    VastaaPoista