21.3.2012

Ullakkoasunto

Tässä ullakkoasunnossa viehättää valon ja avaruuden lisäksi eritoten asunnon eri muodot ja elementit. Täältä löytyy paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia asunnon ollessa kuitenkin rauhallisen näköinen.

Asunnon sisustuksessa ja valaistuksessa on hyödynnetty tehokkaasti ullakkoasunnon elementtejä; vinoja kattoja, eri tasoja sekä palkkeja, pylväitä ja tiiliseiniä. Puhumattakaan siitä, kuinka ihana luonnonvalo asunnossa virtaa.

Lastenhuonekin on ihanan yksinkertainen, mutta kuitenkin niin värikäs ja valloittava.
Tämä tyttö tykkää. =)

Kuvat: Pinterest

5 kommenttia :

 1. Muuttaisin, jos ois ihan ihan pakko :D. Ihana!!

  VastaaPoista
 2. Heippa! En tiedä oletko pannut merkille, mutta Pinterestistä on ollut paljon mölyä julkisuudessa nyt... tekijänoikeustahotkin ovat ottaneet kantaa. Koska Pinterestin kautta alkuperäistä kuvan lähdettä ei pysty löytää, niin suosittelen näin kanssabloggaajana varomaan kuvien lainaamista Pinterestistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, olen huomannut mölyn. Mutta kyllä Pinterest näyttää aivan selkeästi linkin kuvan alkuperäiseen paikkaan. En siis ole lainannut kuvia sieltä tänne, vaan ladannut kuvat sinne omaan boordiini kuvan alkuperäislähteesä. Ja Pinterestin kautta pääsee kuvan alkulähteeseen klikkautumaan.
   Linkki menee siis minun omaan boordiini. :)

   Poista
 3. Upeaa arkkitehtuuria, wau! Tuollaiset puitteet kelpaisivat kyllä mullekin... :)

  VastaaPoista