24.3.2012

Melkein valkoinenViimeinkin pukupaljastuksia:
Pukuni oli W1 White One Tigris (väri oyster). Puvun väri ei ollut täysin valkoinen, vaan se taittoi hieman harmaaseen/rusahtavaan, riippuen valosta. Rakastuin oitis tämän puvun kankaaseen, joka poikkesi kahisevista satiinikankaista. Kangas tuntui ylelliseltä; raskaalta ja pehmeältä. Puku oli kyllä aivan "minun näköiseni", en olisi voinut löytää parempaa. Ja vieläkin iso kiitos rakkaalle makutuomarilleni, joka auttoi minua tekemään tämän päätöksen. Ulkona mentiin superlämpimillä Timberlaken bootseilla, ja itse juhlakengät Minna Parikalta. Iso valkoinen villaponcho on Marja Kurjen, Pukumiehestä.

Kuvat: Marjo Väisänen

12 kommenttia :

 1. Aivan mielettömän kaunis puku!! Jos menisin naimisiin haluaisin jotain tuollaista... hieman erilaista verrattuna omaan hääpukuun 15 vuotta sitten :D

  Ja nuo kengät on myös ihanat.. ja kuvat, upeita!! Hieman erilaisia nekin nykyään kuin 15 vuotta sitten. Huoh :)

  VastaaPoista
 2. Se ei auta kuin järjestää vihkivalan uusintaa tai jotain vastaavaa aktiviteettia, mihin voi pukeutua taas kuin morsian :)

  VastaaPoista
 3. Pukusi on aivan superkaunis. Mulla on häät vasta edessä, mutta täytyy sanoa, että sen täydellisen puvun etsintä on tosi hankalaa, koska vaihtoehtoja on ihan hirveesti. Onnistuit makutuomarisi kanssa hienosti. Kengätkin on ihanan persoonalliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Minulla oli hyvä makutuomari. Etten sanoisi paras. :)

   Poista
 4. Aivan häikäisevän upea puku (ja morsian ;D) Jos olet ajatellut myydä pukusi, olisin todella kiinnostunut :) Jos olet, laitahan viestiä tojanaho@gmail.com.

  Nim. ainahan sitä voi yrittää xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tällä hetkellä kyllä tuntuu, että en raaski puvusta vielä luopua, vaikka mitäpä sillä periaattessa enää tekee.
   Kinkkinen homma.

   Poista
  2. Ymmärrän kyllä tunteesi :) Meillä on häät vasta n. puolentoista vuoden päästä, joten ehdit kyllä miettiä asiaa ;) Ps. Olisiko puku muuten suurinpiirtein mitä kokoa? Etten haaveile turhaan ;) Itse olen kokoa 34/36.

   Poista
  3. Olen kokoa 36/38. Puku on mielestäni 36. Vaati kyllä pikku dieettiä. =)

   Poista
  4. Ok, ja kyllähän noita pukuja yleensä saa modattua yhden koon verran suuntaan jos toiseen :) Mutta nyt jätän sinut rauhassa makustelemaan asiaa, ja laita toki mailia jos päädyt luopumaan puvusta =) *keeping my fingers crossed* xD

   Poista
 5. Heippa, olen itse harkitsemassa samaisen puvun ostoa, ja löysin postauksen googlettelemassa.
  Mulle tuli mieleen udella, että oliko sinulla käytössä vannehametta puvun alla?

  Ja mukava blogi kaikenkaikkiaan sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei

   oli minulla vannehame alla. Puku meinasi muuten tulla vähän jalkoihin. Mutta vannehame oli niitä kapeimpia malleja, ei mitään "Tuule Viemää" tyyliä. =)
   Suosittelen kyllä pukua, se on IHANA! Ja onnea tulevaan päivään. :)

   Poista
 6. Hei, Vuokraisitko pukuasi?

  T. Kempeleläinen..

  VastaaPoista