28.3.2012

Väripaletti

Tulevan kuoro-shown värimaailmaa...
Luulisi keikkavaatteiden ostamisen olevan helppoa, kun kaikki kaupat ovat näitä värejä pullollaan. Ongelma onkin se, että ei osaa valita kaikista näistä ihanista väreistä yhtä tai kahta.  Micksissä on tullut käytyä tämän viikon aikana varmaan joka päivä fiilistelemässä. Yllä olevat kolme tuotetta ovat tällä hetkellä TOP3. Ichin oranssit housut ovat aivan ihanan sävyiset ja todella kivat ja pehmeät jalassa. Outfitterssin kirkkaan siniset pillit olivat myös todella veikeät ja ihastuin niihin kovasti. Samoin on valloittava ja pirteä Vero Modan vihreä hamekin, joka olisi kesäksi muutenkin hauska ostos.

Minulla on siis kolme alaosaa, jotka haluan laittaa! Eikä yhtään yläosaa.... :/
Eihän tässä muuten hätää, vappuun on aikaa,  mutta kun kuvaukset ovat jo perjantaina. KÄÄK! Ja keltainenkin vähän himottaisi... Ei auta kuin jatkaa eri yhdistelmien kokeilua ja toivoa, että päähäni tulee joku selkeä ajatus jossain vaiheessa ennen perjantaina.

Pst! Huomisesta sunnuntaihin S-etukortilla Pukumiehestä ja Micksistä kaikki tuotteet -20% ! 
Käykäähän hakemassa väriä elämään. =)


kuvat: Canon EOS 7D (EFS 17-55mm)

2 kommenttia :

  1. Onpa ihanan värikästä! Mikä teidän seuraavan show:n nimi, on väritätte lavan? Onko vappuna jotain konserttia, voitaisiin suunnitella ruokapaikka sen mukaan ;)?

    VastaaPoista
  2. Juice-jukeboksi saa ensi-iltansa vappuaattona! Näytökset klo 18 ja 20.
    Aina on vappuna ensi-ilta uudelle ketjulle, se ei varmasti koskaan tule muuttumaan. Pohjankartanossa, niin kuin aina.
    Mainio "TV-show" on tulossa! Tervetuloa katsomaan! =)

    VastaaPoista