25.3.2012

Punkalive/Kylpyhuone

Tällä hetkellä on pienen pienenä (aivan pikkiriikkisenä) haaveena, että pääsiäisenä saunottaisiin omassa saunassa. Tästä johtuen olenkin kovasti yrittänyt miettiä saunaan loppuja tarvittavia kalusteita. Tilaan on jo itse piirretty teetettäväksi säilytyskaluste, jonne tulee pyyhkeet, laudeliinat ja pieni jääkaappi. Tämän lisäksi tilaan tarvitaan luonnollisesti pyyhekoukkuja, joku jakkara/istuin sekä säilytyspaikka pesuaineille.

Koska tila on kokonaan tumma (harmaa/harmaanmusta) ja sinne on haettu jo slate-laatoilla sekä piilupaneeleilla luonnonmukaisuutta ja tietynlaista mökkisaunafiilistä, haluan tämän fiiliksen jatkuvan myös irtokalusteissa. Haluaisin löytää tumman kaveriksi vaaleasta puusta istuimen sekä säilytypaikan pesuaineille.


Punkalivelta löysin hauskoja vaihtoehtoja tähän tarkoitukseen. Ensimmäisenä olevaa Retretti penkkiä löytyy 60, 120 ja 180 cm leveänä. Seuraavana olevaa Pölkky penkkiä/säilytyskalustetta löytyy kuutta eri kokoa ja useita eri värejä. Kannet voi valita myös värillisenä vaihtoehtona.

Tällä hetkellä näistä ykköseksi nousi kuitenkin Avanto penkki, joka on myöskin säilytyskaluste. Kokoja löytyy S-XL mitoissa, ja kuten pölkkyä, myöskin useissa eri puun sävyissä ja kannen väreissä. Itseäni miellyttää tämä kokonaan vaalean puun värinen vaihtoehto. Tuote on tehty Kerto-puusta. Tämän kaveriksi sopisi samaisesta puusta tehty seinään kiinnitettävä Jotos hylly. Näitä löytyy myös useita eri kokoja.

No, tuotteista en ole vielä täysin varma, mutta tästä vaaleasta puun sävystä olen. Näen jo sieluni silmin, kuinka hyvin tämä sopii raikastamaan muuten todella tummaa saunatilaa. Ja voi kuinka tämä muistuttaakaan ihanasti muualle asuntoon tulevan Saima-parketin viilukuviota... :)

EDIT: Näitä saa tilattua ainakin Palorannan verkkokaupasta, sieltä löytyy myös hintatietoja. 

4 kommenttia :

 1. Ihan älyttömän kiva etenkin tuo pölkky-penkki...onko mitään tietoa paljon noilla on hintaa? en äkkiseltään löytänyt hintoja linkkejen alta...:)

  VastaaPoista
 2. Paloranta ainakin myy, siellä on myös hinnat. Lisäsin sen tuonne tekstiinkin.

  VastaaPoista
 3. Moikka Nanna, blogissani on sulle hassu shoppailuhaaste :)

  Mä olen myös miettinyt noita Avanto-penkkejä, vaikuttavat käteviltä sekä ovat tietysti myös nättejä. Uuteen kylppäriin sitten, täällä nykyisessä kämpässä vaan kastuisivat ja menisivät pilalle...

  VastaaPoista
 4. Juuri hankimme mökille Retretti-penkit ja yhden Avannon, tosin sohvan sivupöydäksi! Retretti-penkit ovat yhden istuttavia ja ajateltu sekä pöydän päätyihin, että tarpeen mukaan siirreltäviksi. Ne on niin kauniit, ja ihanan tukevat istua. Silmä lepää!

  Raija

  VastaaPoista