25.5.2012

Loisto-ostos


Hankimme pitkällisen harkinnan jälkeen kunnollisen höyrysilityskeskuksen. Tilasin verkkokauppa.comista Hooverin SRD4110011 mallin, joka on osoittautunut todella hyväksi hankinnaksi.

Tehokas höyrysilityskeskus tekee vaatteiden silittämisestä kerralla nautinnollista puuhaa. Vaikeimmatkin rypyt siliävät hetkessä kuin itsestään. Silityskeskuksessa on irroitettava 1 litran vesisäiliö sekä erillinen generaattori, vesisäiliö voidaan irroittaa ja täyttää kesken silityksen. Vesiboileri on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tehokas 5 barin höyrynpaine vapautuu liipasinta painamalla. Laitteesta löytyy kolme erilaista höyrytehoa; päivittäiseen silittämiseen, aroille tekstiileille sekä vaikeasti siliäville alueille. Kätevän kantokahvan ansiosta laitetta on helppo liikutella ja lukitusmekanismin ansiosta rauta pysyy kiinni telakassaan.
Itse raudan lisäksi keskuksessa on myös harja, jolla voi silittää hengareilla roikkuvat vaatteet.
Käy kuin tanssi. :)Nyt kun tässä on kohta vuosi oltu kokoaan ilman silityslautaa ja rautakin on ollut mikä on, niin kyllähän tämä tyttö on nauttinut silittämisestä! Olen silittänyt petivaatteista lähtien kaiken mitä eteeni tulee. :) Höyrynpaine on jotain aivan eri luokkaa kuin vanhassa raudassa, vettä ei valu eikä roisku koskaan ja harjatoiminto on aivan loistava. Automaattinen virran katkaisu sammuttaa raudan, jos ei sitä ole käytetty 10 minuuttiin.

Tähän saakka olen käyttänyt vaatehuoneeni sisällöstä vain murto-osaa, koska EI VAIN JAKSA SILITTÄÄ. Tässähän on kasvanut carderoobikin kertaheitolla pelkästään kodinhoitohuoneessa touhuillessa. Huippua. :)

Raudan esittelyvideotavoi käydä katsomassa täällä.

kuvat: Canon EOS 7D (50 mm f/1.8)

3 kommenttia :

 1. Voi vitsit, kuulostaa niin hyvältä. Mies tuolta sohvalta vaan huutelee, että tuohon taitaa tarvita kodinhoitohuoneen, onko isokin keskus? Meillä olisi tarvetta uudelle raudalle, koska en vaan jaksa tuota veden roiskuttelua ja huonoa tehoa. Unelmana olisi saada sellainen, jolla pystyy nimenomaan silittämään myös henkarissa roikkuvia vaatteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, verkkokaupan ja videon linkistä pääset katsomaan, miltä koko keskus näyttää. Ei se nyt NIIN iso ole, siinä on vain raudan alla se teline, jossa on vesisäiliö. Jos kaappitila löytyy, niin ei ongelmaa, sitähän voi kantokahvan ansiosta siirrellä helposti paikasta toiseen.

   Poista
 2. Johan näyttää hienolta peliltä! Houkuttelin Ukkosenikin tänne katsomaan, että blogeista voi olla muutakin hyötyä kuin käsilaukku- ja kenkähaaveet :).

  Jospa meillä joskus olisi kunnon kodinhoitohuone, niin tuo olisi oivallinen värkki sinne!

  VastaaPoista