26.5.2012

Sininen suosikki
Ulkona on upea ilma, kesä on tullut. Luulenpa, että yksi tämän kesän suosikkivaatteeni tulee olemaan tämä Vero Modan kirkkaan sininen jakku. Jakku on ollut kovassa käytössä ilmojen lämmettyä, sopii monenlaiseen tyyliin ja tuo kivasti väriä asukokonaisuuksiin.

kuvat: Canon EOS 7D (50 mm f/1.8)

7 kommenttia :

 1. Ihana blogi!
  Jotenkin olen aivan ihastuksissani lukenut täällä monen monta postausta ja vieläon kyllä hiusin paljon luettavaa. Jes, ihaniin teehetkiin hyvää lukemista. :)

  Lueskelin tuossa noista kihlajais/hää-kuvista, jotka on otettu siilojen vieressä/sisällä ja että se oli tulossa jossain vaiheessa mahdollisesti kodiksenne. Saako kysyä, että mihin tämä idea sitten kaatui? Projektina varmasti olisi olut aika huikea kahdelle alan ammattilaiselle. :D

  Ihanaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentistasi ja tervetuloa lukemaan =)

   Idea kaatui siihen, että meillä oli jo viime syksynä kiire ja tarve löytää isompi asunto. Muuttovimma oli sen verran suuri, että emme malttaneet jäädä odottelemaan Tervahovin suunnittelun aloitusta, vaan katselimme muitakin vaihtoehtoja. Ja kun tärppäsi tämä nykyinen koti, niin iskimme kiinni. Tervahoviin päästäisiin muuttamaan vasta joskus vuoden 2013 lopulla. Sinne oli liian pitkä matka. :)

   Poista
 2. Niin on nätit värit! Ja tuo laukku on ihana!

  Paitövei, piti sanomani myös, että oisko mahoton ajatus poistaa tuota sanavahvistusta? Kun kuitenkin sähän hyväksyt kommentit ennen esille tuloa. Tällainen vanha ihminen ei jaksa tavata, mitä noissa sanavahvareissa lukee ja menee välillä hermot sen siansaksan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. APUA! En minä tienny että mulla on sellanen, koitin kerran sitä tarkastaa, mutta en löytäny kohtaa missä se olisi...Mistä mää saan sen pois?

   Poista
  2. Heti löysin... =) Se on nyt poistettu

   Poista
  3. Muistelen, että piti mennä niinkuin vanhaan blogger-muotoon ja sieltä jostain. En enää yhtään muista, sori!

   Poista
  4. Ei tarvinnu, onnistu uudessakin. Siellä se oli asetuksissa, kun vain opetteli lukemaan. =)

   Poista