31.5.2012

Hiustuote suosikit

Olen joskus muinoin täälläkin purnannut, kuinka ei paksuille, karheille ja luonnontaipuisille hiuksilleni ole olemassa kunnollisia hoitotuotteita. No reilu vuosi sitten tapahtui pieni ihme ja löysin kampaajani kautta Sebastian Professionalin Hydren. Hydre on kosteuttava shampoo ja hoitoaine kuiville ja pörröisille hiuksille. Tuote lupaa kosteuttaa kuivat hiukset silkkisen pehmeiksi ja joustaviksi suojaten värjättyä hiusta.

Kekemuksen syvällä rintaäänellä voin kertoa, että pitää lupauksensa! Ennen jouduin hoitoaineen lisäksi käyttämään aina lisäksi jotain silottavaa ainetta ja suoristusrautaa, että sain nämä hevosen jouhet ojennukseen. Säännöllinen käyttö on tehnyt hiuksestani aivan erilaiset, muutos on aivan käsittämätön, koko hiuksen rakenne on muuttunut.

Kaksi muuta suosikkiani ovat Sassoonin Diamond Polish seerumi, joka suojaa hiuksia kuumuudelta ja antaa kiiltoa. Tämä tuote olikin ennen Hydreä luottotuotteeni suoristamiseen ja silotukseen. Nyt käytän sitä pari tippaa vain, jos haluan extrakiiltoa tai sen taivaallisen ihanaa tuoksua hiuksiini. Healthy Sexy Hairin Soy Tri-Wheat Leave in conditioner on myös hauskan tuoksuinen ja todella hyvä tuote. Tätä kun suihkutan vähän ennen föönausta, niin kyllä on helppo harjata hiukset ja eipä tarvitse enää suoritusrautaa käyttää.

Sexy Hairilla on muitakin hyviä tuotteita, ja nämä ei todellakaan ole hinnalla pilattuja. Joskus kun haluan olla enemmän käkkäräpää, niin laitan  Curly Sexy Hairin Curlpoweria ja puristelen hiukset kuiviksi. Rock Rock :)Oulusta näitä kaikkia tuotteita saa ainakin Goalaksesta.


kuvat: Canon EOS 7D (50 mm f/1.8)

2 kommenttia :

  1. Mä koin myös shampoo- ja hoitoaine valaistumisen, kun kampaaja suositteli tuota samaa Sebastianin-sarjaa. Ennen ei munkaan paksut, kuivahkot ja itsepäiset hiukset tuntuneet näin pehmeältä. Sebastianilla on myös Potion 9-muotoilutuote, jota olen käytänyt hiusten suojana kuivatessa ja muotoillessa hiuksia - siitä oli kovasti apua talvella sähköisyyttä vastaan taistellessa. Suoristaessa pitää tietty olla vähän vahvempi suoja, täytyy kokeilla tuota Sassoonin Diamond Polishia.

    VastaaPoista
  2. Sähköisyyshän se on yksi ongelma myös. PItää varmaan testata tuota mainitsemaasi tuotetta. Kiitos vain vinkistä. =)

    VastaaPoista