1.6.2012

Tapas-iltaEilen vähän herkuteltiin ystävien kanssa. Sain Buzzadorin kautta maistiaisiksi Santa Marian Tex Mex Tapas aineksia, ja teimme niistä muutamia kokeilupaloja. Vielä ei lähdetty sooloilemaan, vaan noudatettiin kiltisti paketin mukana tullutta ohjekirjasta.

Itse tykkäsin tosi paljon Tostaditoksista, jotka ovat käteviä "alusia" melkeinpä minkälaiselle naposteltavalle vain. Kinkulla ja juustolla täytetty ja pannulla paistettu Quesadilla juustotortillakin oli älyttömän hyvää. Itse mausteseoksiin ja kastikkeisiin en niin älyttömästi ihastunut, mutta toisaalta en ole muutenkaan salsan tyylisten kastikkeiden ystävä. Mies ja vieraat tykkäsi kyllä kovasti myös niistä, ja varsinkin Escabeche kastikkeesta. Täytyy sanoa, että Tostaditoksien päällä parman kinkun ja paahdetun sipulin kanssa se maistui minustakin aikasta hyvältä. Eiköhän näistä muutama tuote myynyt itsensä meidän pöytään jatkossakin.

kuvat: Canon EOS 7D (50 mm f/1.8)

1 kommentti :

  1. Just aattelin kutsua itseni teidän terassille tapaksille :). Näytti niin herkulliselta, mutta a) tuskin niitä on jäljellä, b) kohta taitaa sataa lunta...

    VastaaPoista