7.6.2012

Miksi ei remontti etene...
.
Siinä se nyt on, sama paikka kuin kihla- ja hääkuvissamme! Ei uskoisi.

Vaikka tämä Tervahovin projekti onkin nyt vähän syönyt meidän perheen remontointiaikaa, niin ei voi muuta sanoa, kuin että hieno tulee! Kyllä minulle kelpaisi tuollaiset saunamaisemat. Ja tosiaankin, jos ei tätä omaa taloa olisi syksyllä löydetty ja tähän rakastuttu, niin kaksi varmaa loft-asunnon ostajaa olisi täällä näin, hep!

Lisää kuvia ja tietoa löytyy Tervahovin ja Archeuksen sivuilta.

8 kommenttia :

 1. Ohhoh! Oululaisena lueskelen täällä suu ympyräisenä siilosuunnitelmista. :O Alkaa Toppilakin näyttää pikku hiljaa hieman toisenlaiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. Ja kun koko ympäristö laitetaan myös uusiksi, sinne tulee ihania puistoalueita ja kaikki mahdolliset palvelut. Ei voi olla huono paikka asua. Hetken tietenkin vaatii, että koko homma on laitettu kuntoon.

   Poista
 2. Laitoin eilen just samoista statuksen FB:hen. Helsinkiläiset kaverit kommentoivat halpoja hintoja :). Me edelleen yritetään löytää 90100 alueelta uutta kotia. Tuo on kuulemma Ukkoselle liian kaukana, vaikka ovessa nimi lukeekin jo valmiina ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihiii :)
   miettikääpäs kun siihen tulee se uusi silta ja matka kaupunkiin lyhenee entisestään!
   Vai onko se vain postinumero, joka on väärä? ;)

   Poista
 3. Hei, tänään vasta löysin blogisi, mielenkiintoiselta vaikuttaa :)

  terveisin kyseisen loftin varannut ;)

  VastaaPoista
 4. Tiiviisti on tullut itselläkin tätä loft projektia seurattua. Mutta toisaalta toisessa vaakakupissa painaa halu suunnitella ihan oma asunto omalle tontille. Kovaa vauhtia näyttää myös varauskirjat lofteissa täyttyvän eikä tilannetta yhtään helpota että nyt jää jo toinen esittelypäivä näkemättä kun jälleen olen valokuvaamassa. Huono tuuri sattunut kumpaankin Arbeliuksen esittelyyn ajankohdallisesti itselle. Taitaa jäädä meilläkin loft toistaiseksi ostamatta

  VastaaPoista