6.6.2012

Saunajakkara

Terveisiä Helsingistä ja Sonispheresta. Viikonloppu ja alkuviikko ollaan oltu reissun päällä ja ainoat kuvat, mitä reissulta on otettu, ovat tässä. Paluumatkalla vierailimme Orivedellä puuseppä Arto Halmetojan luona. Löysin hänen Minimi-istuimen viime viikolla netistä saunajakkaraa etsiessäni, ja sovimme hänen kanssaan treffit paluumatkallemme. Olen jo pari viikkoa etsinyt meille sopivaa jakkaraa saunatilaan, ja kun Minimi tuli kohdalle, olimme molemmat myytyjä. 
 


Orivedellä Wanhassa Meijerissä sijaitsevassa verstaassa meitä vastassa oli itse puuseppä, joka esitteli meille töitään niin verstaan puolella kuin myymälässäkin. Näiden Minimi-jakkaroiden lisäksi myymälästä löytyi paljon muutakin ihanaa.

Vertailtuamme värejä ja testattuamme istuinta totesimme, että tuoli ei vain näytä hyvältä, vaan on myös hyvä istua. Päädyimme tilaamaan häneltä kolme jakkaraa, kaksi saarnin väristä ja yksi koivun värinen. Tarkoituksemme on laittaa saarnin väriset saunaan/pukutilaan ja koivun värinen tulee eteiseen.

Jakkaroita on saatavana 45 cm ja 65 cm korkeina, käsiteltyinä tai käsittelemättöminä, materiaalina joko koivu, saarni, tammi tai jalava.
Kuvat: Canon G12

1 kommentti :