8.7.2012

HAASTE: 11 kysymystä

Ihana Sofiina haastoi minut vastaamaan 11 esittämäänsä kysymykseen. Ja nyt vihdoinkin otan itseäni niskasta kiinni, ja vastaan. 


1. Paras aktiviteetti kesällä?
Frisbeegolf on huipppua. Kerran olen sitä vasta päässyt testaamaan, mutta hauskaa se oli! Ja jos ei puhuta sananmukaisesti AKTIVITEETEISTA, niin tietenkin grillaus ja tsillaus!2. Mansikka vai mustikka?
Piirakassa mustikka, margariitassa mansikka :) 

3. Nyt kun on terassikelit, siideri vai olut?
No skumppahan se olisi oikea vastaus, tai Lambrusko, tai jotain muuta kuplivampaa... mutta näistä kahdesta valitsen oluen.

4. Oletko vesipeto?
En millään muotoa. En ui koskaan luonnon vesissä, en kesällä enkä talvella. Ulkomailla sitä voidaan harkita, jos on sata astetta lämmintä ja vesi vähintään yhtä lämmintä. Siellä kuitenkin vesi on kirkkaampaa, että voi nähdä ne karmaisevat pedot (eli kalat) pinnan alla.

5. Monetko aurinkolasit omistat?
Kahdet kunnolliset. Haluan vielä yhdet 8)

6. Jos sinulla on kesälomaa, miten aiot sen viettää?

Neljän päivän Dublinin reissua lukuunottamatta pysytään tänä vuonna kesä tiukasti kotosalla remppaa tekemässä. En aio edes pitää varsinaisesti lomaa kesän aikana, teen töitä kuitenkin vähän sään ja remontinkin mukaan. Syksylle/talvelle suunnitellaan reissua lämpimään, kun kotona alkaa jo näyttää enemmän kodilta.

7. Mikä on lempivaatteesi kesällä?

Tämäkin riippuu niin tilanteesta (ja säästä)... Rennommassa menossa sortsit ja toppi, mekot on myös suosikkeja, ne menee moneen tilanteeseen (maxit on aika in tällä hetkellä)
8. Mikä on suosikkijäätelösi?
Suklaanougat (+ kaikki muutkin maailman jäätelöt. Jäätelö on suurinta herkkuani.)

9. Suosikkibiisi, joka saa tanssijalkasi vipattamaan :)?
Jennifer Lopez - On the floor (varma vipatus taattu)

Mutta vasta kun tämän koreografian osaat, voit sanoa tanssivasi! Ja voin kertoa, on tyttöjen kanssa reenattu! :)
10. Voisitko nukkua kesäyön ulkona teltassa?
No voisin, jos olisi aivan pakko, mutta en missään nimessä haluaisi!!

11. Aiotko festareille tänä kesänä?
Sonispheressa oltiin. Ei me vanhukset enempää jakseta. :)

Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille! 4 kommenttia :

 1. Toiset kehuskelee heittäneensä talviturkin toukokuussa, kesäkuussa näitä heittäjiä on sitten enemmänkin. Minulla ei ole mitään tarvetta kilpailla tässä asiassa, voi mennä kesiä, etten ui ollenkaan luonnonvedessä.

  Olen mökkeillyt Pyhäjärvellä yli 10 vuoden ajan ja vasta viime kesänä kävin ensimmäistä kertaa uimassa. Veden pitää olla tosi lämmintä ja ilman tosi lämmin.

  Olen tässä niin samaa mieltä kanssasi!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun joku muukin kertoo inhoavansa veden olioita. Minäkään en Suomessa suostu luonnonvesiin, ja Italian lomillamme olen se, jota tuijotetaan kummissaan kun juoksen kirkuen karkuun pikkukalaparven viilettäessä ohitseni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja joku sukeltaminen tai snorklaaminen se vasta kauheaa oliskin, kun näkis kaiken sen älön mitä siellä pinnan alla onkaan. :)

   Poista