9.7.2012

Täydellisen astiakaapin metsästys

Uuden keittiön myötä olen alkanut miettiä enemmän myös keittiön kaappien sisältöä. Haluaisin kerätä sen täydellisen astiakokoelman, joka olisi käytännöllinen ja silmää hivelevä. Meillä on valkoista Teemaa sekä lisäksi Egon kahvi- ja tee astioita. Näistä pidän molemmista paljon ja valkoisen värinsä vuoksi ovat hyvin yhdisteltävissä muihinkin astioihin. Kastehelmi on mielestäni aivan ihanaa, ja siitä haluan kerätä jälkiruoka-astiaston. Näiden perusastioiden lisäksi haluaisin jotain piristävää vaihtelua esimerkiksi aamiais-/teeastiaston merkeissä, ja tähän tarkoitukseen sopisi hyvin Marimekon Siirtolapuutarha sekä Stockmannille suunniteltu Kestit.

Ruokailu- ja kahvittelu astioiden listäksi kaapissa pitää tietenkin olla laseja. Laseista aivan ehdoton suosikkisarjani on Iittalan Essence. Meillä on näistä hankittuna vasta kuohuviinilasit, joten kaikki muu on vielä ostoslistalla.Lisäksi jää vielä mietittäväksi muutamien jo olemassa olevien lasien kohtalo...

3 kommenttia :

 1. Nyt täytyy kyllä todeta, että meillä on aivan täydellisen identtinen astiamaku. Tapiot ja Essencet jo kaapista löytyvätkin ja kaikki nuo yläkuvan astiat ovat listalla "näitä kuolaan". :)

  VastaaPoista
 2. Innostuin ensin kovasti noista Stockmannin keltaisista marimekoista, mutta en sitten pitänytkään keltaisen sävystä luonnossa. Jäi ostamtta. Musta-valkoiset marimekot sen sijaan ovat ihania.

  VastaaPoista
 3. Voi, Cittarista olisit noita Kastehelmiä saanut halvalla. Mekin täydennettiin molempien vanhemmilta perittyä sarjaa.
  Tuo Marimekon sarja on minusta myös kivempi kuin Stockan. Stockan sarja on ainakin omaan makuun vähän turhan retroa :).
  Ja noista ylimääräisistä astioista pääset hyvin eroon elokuun kirpparilla. Mäkin aattelin kantaa sinne mm. keltaista Teemaa.

  VastaaPoista