2.7.2012

Testing MSCHICOlen keväästä saakka testaillut MSCHICin mineraalimeikkipuuteria Baked Mineral Foundation, jota mm. häämeikissäni käytettiin. Täytyy sanoa, että olen löytänyt uuden suosikkini. Tuote on peittävä, mutta kuitenkin luonnollisen näköinen. Kabukilla helppo levittää, eikä arkimeikki välttämättä tarvitse mitään muuta pohjustusta.

Monesti laitan kuitenkin ensin myös Guerlainin Parure Aquaa, joka on ohut ja nestemäinen meikkivoide. Tämä tuote tuo aivan ihanasti hehkua ja kuultoa kasvoille. Piristää aamulla ilmettä kummasti.


Lisäksi minulla on ollut kokeilussa MSCHICin lookbook väri Risque Chic, joka kattaa tällä hetkellä kaiken juhlameikkiin tarvitsemani. Yhdeksästä luomiväristä voi tehdä tilanteeseen sopivan coctailin, lisäksi paletissa on poskipunia sekä korostus- ja varjostuspuuteri. Todella hyvä ja kompakti paketti. Voisin hankkia tämän kaveriksi periaatteessa arkimeikkiin enemmän soveltuvan mattaisemman lookbookin, mutta toisaalta en käytä koskaan arkena luomiväriä, joten...

Kuten kuvasta näkyy, vetelee puuterini jo viimeisiään. Ja lisää menen varmasti hakemaan. Mieleni tekisi myös kokeilla MSCHICin Kide-sarjaa. Sekin vaikuttaa ihanalta. Onko kenelläkään siitä kokemuksia?

MSCHIC: Goalas
Guerlain: Pukumies

kuvat: Canon EOS 7D (50 mm f/1.8)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti