1.7.2012

Uutta salakaapissa


Saimme tuparilahjaksi toivotun valkoisen Moccamasterin. Vaikka meillä ei kahvinkeitin olekaan esillä kuin keiton aikana, niin onhan se eri kivan näköinen valkoisessa kalusteessa. Remonttiblogin puolella jo aikaisemmin kirjoittelin tästä meidän kahvikaappikeksinnöstä. Kone ja kaikki tykötarpeet ovat siis kaapin takana tasolla, joka vedetään kaapista ulos käytön ajaksi. Näin ei ole turhaa kalustoa ja tavaraa esillä, eikä myöskään viemässä työtilaa keittiön tasoilta. Myöskin kahvi ja suodatinpaperit ovat helposti keittimen vieressä käytettävissä, eikä niitä tarvitse erillisistä kaapeista tai laatikoista hakea.


7 kommenttia :

 1. Tosi näpsäkkä keksintö! :)

  Aivan ihana toi uusi banneri, oletko sinä siellä kirjan takana? ;)

  VastaaPoista
 2. Onko tuo keitin oikeasti valkoinen vai taittaako kermaan? Näin Gigantissa valkoisia Moccamastereita, mutta petyin, kun väri olikin semmoinen kermaan vivahtava ja koko olemus "muovinen". :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On oikeasti vitivalkoinen, niitä on kahta, kerman väristä ja vitivalkoista. Tai väri on itseasiassa metallic white tässä. Gigantissa minäkin katsoin sitä kermaan taittavaa, näitä vitivalkoisia oli ainakin Mustassa Pörssissä ja Kodin Ykkösessä.

   Poista
  2. Kiva kuulla, että niitä on myös ihan oikean valkoisena! :)

   Poista
  3. Meillä on sama keitin, ja ihan puhtaan valkoinen tuo on. Sitä on saatavana myös koko valkoisena (kerma) joka on muovisen näköinen. :)

   Poista