12.8.2012

Raclette-illallinen


Käsi ylös, kuka tykkää Racletesta?

Meillä oli perjantaina Raclette-iltamat kahden ystäväpariskunnan kanssa. Raclette on mielestämme loistava vaihtoehto tällaisille illallisille isommalla porukalla, antaa kokille vähän vapaata ja lisää yhteistä aikaa pöydässä ruoan ääressä. Pöytään voi latoa melkein mitä tahansa ruokaa grilliin laitettavaksi, joten kaikille varmasti löytyy mieluista syötävää pöydästä. Kukin saa kasata oman annoksensa mielensä mukaan. Sen aidon Raclette-juuston lisäksi pöydässämme oli myös muita juustoja tarjolla yhdessä lukuisien ruokalajien ja salaatin kera.

Nyt tuli myös testattua uusi ruokapöytämme tosi toimissa. Kuusi henkilöä syömässä, pöytä täynnä tarjottavaa ja grilli vielä keskellä pöytää eikä mitään ongelmia tilan kanssa. 1100 x 2200 mm pöytä on aivan loistava koko meidän tarpeisiin. Pöydän päähän olisi mahtunut vielä hyvin ruokailijat. eli kahdeksalle riittää tilaa... Kunhan vain olisi tuoleja kaikille. Tuoli asia on edennyt sen verran, että kävin istumassa paikallisessa myymälässä Hayn pinnatuolissa, ja se oli huono kokemus. Istuinosassa on todella vähän syvyyttä ja siinä on sekä hankala istua, että istuimen reuna painaa takareiteen. Eli se on ainakin poissuljettu listaltamme.

Mukavaaa sunnuntaita, täällä alkaa nyt eteiskaappien kasaustalkoot. :)

kuvat: Canon EOS 7D (50 mm f/1.8)

6 kommenttia :

 1. Raclette on ihanaa! nyt kun syksy alkaa lähestyä voisin harkita oman raclettepannun hankintaa niin voisi välillä myös kotona miehen kanssa kahdestaan herkutella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kyllä rahat menneet hukkaan tuossa ostoksessa (tai ainahan ne menee, mutta kuitenkin)

   Poista
 2. Meillä on vakkarina talven illan istujaisissa joko raclettea tai fondueta. Helppoa ja hyvää!

  Mulla oli muuten kirpparilla kolme noita Citterion lusikoita myynnissä. Olisin voinut sulle lahjoittaa ne :). Meillä kun on pyöreäpäistä 2000:tta, enkä edes tiedä mistä nuo kolme 98:a oli meille ilmestyneet. No, joku osti ne 50 senttiä kappale :).

  VastaaPoista