9.8.2012

Sinulle....

... joka kysyit Mick'sin vaatteiden kokojen saatavuutta. Sain jotenkin töppösormillani poistettua kommenttisi julkaisun sijaan. Pahoittelen suuresti. Annan siis vastaukseni näin.

Mick'sissä on paljon merkkejä, joissa tietenkin kaikissa omat kokonsa. Esimerkkinä Vero Modalla ja Objectilla normaalisti on yläosia XL kokoon asti ja perushousumalleja tulee kokoon 44 saakka. Ichillä löytyy samoin kokoon XL saakka, suurimmat farkut on tuumakokoa 32. B*Youngilta löytyy kokoihin 42-44 saakka, Desigualilla on suurin koko 44. Mick'sin farkkuosastolta löytyy eri mallisia housuja eri vartalotyypeille. Farkut ovat normaalisti tuumakoossa ja kokojen saatavuus riippuu sekä farkkumerkistä, että -mallista.

Ei muuta kuin rohkeasti katsomaan ja kokeilemaan, siellä on kyllä ammattitaitoista henkilökuntaa auttamassa ja neuvomassa. Varsinkin farkkuosastolle mennessä suosittelen aina nappamaan myyjän kaveriksi, jos ei jo tiedä tarkkaan mallia, mitä on hakemassa. He osaavat katsoa vartalotyypin mukaan, mitä malleja kenellekin suositella. He myös tietävät tasan tarkkaan, mitä kaikkea myymälästä löytyy. Muuten siellä voi olla jopa hieman hukassa farkkukarusellin keskellä. :)

Tässä samalla myös pieni kurkistus oman ostoskassini sisältöön eiliseltä reissulta...

kuvat: Canon EOS 7D (50 mm f/1.8)

5 kommenttia :

 1. Kiitos, minä sitä kyselin. Jos muutaman kilon saisi pois saattaisi sieltä ehkä löytyäkin vaatteita, siinä ja siinä on koot. :)

  VastaaPoista
 2. Vähän vaikeaa lukea, kun nuo ekat sanat on aina kuvan oikeassa reunassa pystysuorassa 1 tai 2 kirjainta rivillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos luet IE:lla niin valitettavasti teksti jostain syystä näkyy sillain. En tiedä miten asiaa korjata, kun muilla selaimilla näkyy aivan oikein.

   Poista
  2. Muokkasin vähän tuota palstan leveyttä vielä, toivottasti auttoi (minulla ei itselläni ole IE:ta).

   Poista