14.9.2012

Käpyjä

Verhomietteissäni kävin tutustumassa myös Vallilan valikoimaan ja törmäsin siellä yllä olevaan Käpy-malliin. Vaikka ajatuksemme oli myös makuuhuoneeseen laittaa samanlaista valkoista verhoa, kuin alakertaankin, on tämä kuosi jotenkin nyt sulattanut sydämeni. Eilen vielä saunassa istuessani koin ahaa-elämyksen, kun tajusin miten hyvin se sopisi meidän asuinmiljööseenkin. Täällähän me asumme mäntyjen ja männynkäpyjen ympäröiminä, joten miksipä ei tuoda niitä vähän sisällekin...
Mitäs tykkäätte? Onko teillä Vallilan uusia malleja kotonanne?

Muistutan tässä vielä meneillään olevasta lukijatutkimuksesta vasemmassa sivupalkissa. Toivoisin pienen hetken ajastasi, jotta saisimme kerättyä tärkeää tietoa teiltä lukijoilta. Kiitos, jos olet jo vastannut. Vastanneiden kesken arvotaan Superlahjakortteja, joita voi käyttää moneen liikkeseen. 

7 kommenttia :

  1. On kyllä kivannäköinen kuosi :)

    VastaaPoista
  2. Ihana verho! Mutta mä en näe mitään kyselyä vasemmassa palkissa:( mihinköhän bittiavaruuteen se on kadonnut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hö, kyllä se siinä pitäisi olla, jos et siihen ole vastannut. Tai sitten se on hävinnyt sinne bittiavaruuteen. Käsittääkseni IE:n kanssa on jotain ongelmia ollut, mutta en osaa valitettavasti tarkemmin sanoa...

      Poista
  3. Hauska kuosi! Voihan käpy, sainkin just monta syksyistä käpyideaa sisustukseen, täytyykin tehdä retki maalle :)

    VastaaPoista
  4. Ompa sopiva kuosi ku teillä mäntyjä ja käpyjäki siellä :)
    Mieki halusin tapettiin koivua ku rakastan koivuja ja meän pihallaki kasvaa monta, on nyt sitte seinässäki vaaleaa koivua, tai siis runkoja, ja on vähän niinku jatkumo tuonne pihalle :)

    VastaaPoista
  5. Tykkään! Meillä on Vallilan mustalla pohjalla olevia valkoisia puun runkoja. Saas nähdä pääsevätkö ne uudessa kodissa ikkunaan vaiko eivät..

    VastaaPoista
  6. Käpyverho on kyllä hieno! Vallilan valikoimista löysi tällainen ei verhoihminenkin jotain. Vallilan uusia malleja ei tosin verhotangoissamme roiku, mutta Vallilan printtiverho suomalaisen valokuvaajan suomalaisesta maisemasta, joka vilahtaa mm. tässä blogikirjoituksessani:
    » Ikkunanpesua

    VastaaPoista