29.9.2012

Valencia


Nyt olisi eräässä huutokaupassa Arabian Valencia astioita myytävänä iso kasa. Olen nykypäivänä todella ihastunut näihin sinisiin juttuihin, varsinkin astioissa. Tätä sarjaa voisin mieluusti ottaa täytteeksi keittiön kaappeihini. En vain uskalla edes arvata, että paljonko noista kahdesta setistä pitäisi tarjota jotta ne kotiin saisi kantaa. Harmittavaa myös, että ei näillä leveysasteilla ole mitään tällaisia huutokauppoja koskaan tarjolla.

Mitäpä veikkaatte hinnaksi seteille?


5 kommenttia :

 1. En osaa veikata hintaa kyllä yhtään. Huuto.netistä vois koittaa katsoa, onko siellä toteutuneita kauppoja noista? Mun anopilla on tuota sarjaa ja alkuun en tykännyt siitä yhtään, mutta oon oppinut pitämään siitä kanssa aika paljon. Arabialla...tai siis Iittalalla...mikä se nykyään on...on se uus sarja, missä on tuota samaa syvänsinistä ja mun täytyy myöntää, että sekin on mun mielestä kaunis. Mutta eihän SINISIÄ astioita VOI ostaa! Se on niiin 80-lukua... ;)

  VastaaPoista
 2. Joo oon käynytkin katsomassa, taitaa olla jo yks kahvikuppi useamman kympin...! =/
  Ja EIHÄN sitä VOISI! Se onkin mielenkiintoista, että miten se mieli nyt näin on kääntynyt... =)
  Mutta hei, sopii -82 rakennetun talon keittiöön loistavasti... ;)

  VastaaPoista
 3. Mä voisin veikata,että ylempi isompi setti voi maksaa huutokaupassa reilusti yli 1000 euroa. Ja alempi voisi olla hieman vähemmän.
  Mä en ole mikään sinisen ystävä, mutta tämä sarja on kyllä kiva :)

  VastaaPoista
 4. Muotia tai ei, mutta Valencia on ihana.
  Useita satoja euroja, siis todella useita euroja pitää laittaa pinoon...

  VastaaPoista
 5. Oih, minäkin tykkään Valenciasta paljon! Viime talvena mummuni oli keittänyt ison kattilallisen kasvissosekeittoa, jonka päävärinä komeili porkkana. Oli upea näky, kun pöytään kannettiin iso Valencia-kulho, joka oli täynnä oranssia soppaa!

  Veikkaan hinnaksi lähemmäs 1000 euroa ;)

  VastaaPoista