30.9.2012

Sunnuntai-evribadi

Viikonloppu on mennyt (jälleen) enemmän ja vähemmän siivouksen merkeissä. Henkareissa olevat vaatteet ovat olleet jo pari viikkoa epämääräisenä kasana pölyn peitossa vierassohvan nurkassa, ei vain ole jaksanut kiinnostaa. Nyt kuitenkin tein liikun, ja poistin kasasta kesä- ja juhlavaatteet parempaan talteen ja tein eteiseen tilaa lopuille. Lisäksi murun kaikki loputkin vaatteet pääsivät pois ihanista Ikean kassisäilytysjärjestelmistä, minä koitan kärvistellä vielä omieni kanssa hetken. Luulen tämän vaihtoehdon olevan kuitenkin minulle henkisesti helpompi ratkaisu, koska minulla itselläni on vielä kyky etsiä ja löytää tavaroita. ;) Laukutkin tajusin vihdoin ja viimein tunkea dust bageihin, tätä varten kait ne on olemassakin.


Yritin hallita kaaosta myös muualla...

idruoka
Ja mistä sitten otsikko tulee..?
No, tänään tehtiin sunnutai-evribadia, eli ruokaa, johon heitetään kaikki mitä vain kaapista sattuu löytymään. Itse olin keikalla päivällä, ja muru teki remppaa yläkerrasssa, joten ruokaa piti saada helposti ja nopeasti. Tämän päivän evribadissa oli kanaa, nuudelia, aurinkokuivattua tomaattia, valkosipulin kynsiä, paahdettua sipulia, fetajuustoa ja mausteena soijaa. Todella herkullista. :)

Mukavaa sunnuntain jatkoa.

kuvat: Canon EOS 7D (17-55 mm f/2.8)

6 kommenttia :

 1. Törmäsin tällaiseen verkkokaupaan, jossa myydään kaipaamaasi sänkyä. Saattaisi jopa toimittaa Suomeen. http://www.filedanstachambre.com/lit-et-cie/lit-enfant/1320/4765/bopita-lit-mix-et-match-compact.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitääpä tutustua. Muutamia ulkomaisia paikkoja olen jo kolunnutkin, ja tarjouksia pyytänyt. Tuolla en ehkä ole vielä käynyt.

   Poista
 2. Oijoi! Näyttää oikeasti aivan ihanalta tuo ruoka! :)) Me like evribadi.

  VastaaPoista
 3. Katsoin tuota eka kuvaa ja mietin, että taasko se pirkko on menossa kirppikselle. Kauhea homma! Mutta sitten luettuani eteenpäin huomasin, että auts, siellä on vielä kauheampi homma teillä menossa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän oiskin helppoa, kun sais vain kaiken kantaa kirpparille. Ostaa sitten uutta, kun on mihin niitä laittaa :)

   Poista