24.9.2012

Viikonloppuna


Yhdistimme viikonlopun Helsingin reissuun tällä kertaa vähän uusia kohteita ja kulttuuria vierailemalla Billnäsissä ja Fiskarsisssa. Kauniita paikkoja olivat, ei voi kuin huokaista ihastuksesta. En ole aiemmin näissä paikoissa, tai yleensäkään tällä suunnalla edes reissannut. Olisimme käyneet piipahtamassa Ratia-shopissa, mutta se oli valitettavasti kiinni. Vierailimme kuitenkin parilla kirpparilla, sekä Fiskarsin ja Sassi Designin shopeissa. Ja kyllähän sieltä jotain pientä kivaa mukaankin tarttui.







Leppoisa, aurinkoinen syyspäivä kuljeskellen, kahvitellen ja lörpötellen hyvässä seurassa. Näitä saisi olla enemmänkin. Lopuksi takaisin Helsinkiin ja Umeshuun nauttimaan sushia. Sushi on minulla aika uusi aluevaltaus, jota aluksi kovasti ruokavammaisena jännitin, mutta johon olen nyt totaalisen rakastunut. Aivan mielettömän hyvää ruokaa tarjosi tämä pieni ja viihtyisä paikka, voin kyllä lämpimästi suositella. Umeshulla on kaksi ravintolaa Helsingissä, Runeberginkadulla ja Pohjoisella Hesperiankadulla, missä me vierailimme. Suosittelen varaamaan pöydän, kovin tuntui olevan suosittu paikka.

kuvat: Canon EOS 7D (17-55 mm f/2.8)

2 kommenttia :

  1. Ihastuttavia kuvia! :) Syyspäivä parhaimmillaan.

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavia kuvia, Fiskars on aina kaunis ja inspiroiva, mutta varmaan syyssävyissä parhaimmillaan! Tuo sun takki on tosi kiva, sopii varmaan ihan kaiken kanssa.

    VastaaPoista