28.10.2012

BLACK SWAN


Luumutar ylypiänä esittelee YO ZENin uuden, eilen julkaistun korumallin: BLACK SWAN

Tämän vuoden alussa julkistetun Origami-malliston joutsen oli puhdas ja valkoinen. Nyt esiteltävä Black Swan, musta joutsen täydentää kokoelman synkällä ja arvaamattomalla olemuksellaan. Black Swan esittäytyy kaulakoruissa, sormuksissa, korvakoruissa sekä rintakoruissa. Kiiltävyysasteen vaihtelu tuo syvyyttä kokomustiin koruihin. Mallistossa on kokomustien korujen lisäksi tuotteita, joissa mustaa akryylia on yhdistetty pähkinäpuuhun.

Tutkija Nassim Nicholas Talebin mukaan käsite musta joutsen on "erittäin epätodennäköinen tapahtuma, jolla on kolme luonteenomaista piirrettä: se ei ole ennustettava, sillä on valtava vaikutus ja osaamme kehitellä selityksen, jonka ansiosta se vaikuttaa vähemmän satunnaiselta ja ennustettavammalta kuin olikaan".

Mustan joutsenen tarina herää eloon Harri Rauhanummen upeissa editorial-valokuvissa. Kuvissa kaunis musta jousen rantautuu saarelle toivoen löytävänsä kadonneen kumppaninsa. Harri Rauhanummen kuvia ollut esillä kansainvälisesti mm. Italian Photo Voguessa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti