28.10.2012

Myrskyluodon Maija ja Mustat Joutsenet

Tässäpä vähän viikonloppua kuvina... Äärimmäisen mukavaa viikonloppua. Olimme nimittäin tyttöjen retkellä Jyväskylässä. Yövyimme uudessa Hotelli Paviljongissa, jossa meillä oli kaupungin kattojen yllä kolmen hengen huone saunalla. Hyvin ehdimmekin nauttia hotellin antimista ennen valmistautumista iltaohjelmaan.



Koska emme päässeet nyt lauantaina pidettyihin YO ZEN Black Swan launch parteihin, otimme mustat ja muutkin joutsenet mukaan reissuun. Sain jo viikolla ennakkoon uuden Black Swan kaulakorun itselleni ja yhdistin sen pikkumustaan mekkoon iltamenoihimme. Niin, päätimme sitten lähteä ulos viimesen päälle tällingissä, kun se niin harvoin on mahdollista. Täytynee esitellä uutta pikkumustaani ja juhlalaukkua erikseen, kun niitä ei nyt kunnolla tullut kuvattua.



Ja se lauantai-illan kohokohtahan oli sitten Myrskyluodon Maija Jyväskylän Kaupunginteatterissa. Mitenkähän voisin tätä musikaalia kuvailla niin, että saisin kaiken sen upeuden välittymään sinne koteihin.... En tiedä onko se mahdollista. Vaikuttava on se sana, joka tulee tästä ensimmäisenä mieleeni. Kolme tuntia kananlihalla tekee olosta kovinkin herkän siinä vaiheessa kun annamme upealle näyttelikaartille aplodeja seisten. Kertomus on koskettava, esityksen musiikkikohtaukset ovat voimakkaita ja tanssien koreografiat tekevät tarinasta kokonaisen. Koreografioilla onkin suuri osa musikaalissa ja eipä tässä voi taas kuin vain kehua uskomattoman taitavaa, Iso Ilonkin kanssa yhteistyötä tekevää, Kauppisen Petriä. Hih, kylläpä sieltä muutamia tutun näköisiä liikkeitä  bongailtiinkin... :)

Musikaalin jälkeen palasimme hotellillemme ja söimme illallisen pitkän kaavan mukaan hotellin italialaisessa ravintolassa. Menu oli kaikenkaikkiaan hyvä, hurraahuutoja sai etenkin alkuruoaksi tarjoiltu antipasti lajitelma. Hervotonta naurua puolille öin ja tämän jälkeen pujahdus ihanan pehmeisiin lakanoihin nukkumaan. Aamulla vielä aamusauna ja maittava, todella hyvä aamiainen ennen kotiinlähtöä. Kiitos mussukat, seuraavaa retkeä odotellessa. <3

Oletko sinä nähnyt tätä Myrskyluodon Maijaa? Mitäs tykkäsit? 

kuvat: Canon EOS 7D (17-55 mm f/2.8), iPhone 4S, Myrskyluodon Maija lainattu google-kuvahaku

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti