5.10.2012

Herkkuja Anderssonin pojilta

Kävimme eilen tosiaan tutustumassa Karl Andersson & Sönerin uutuuksiin Martelalla. Karl Andersson & Söner on jo yli 100 vuotta vanha perheyritys, joka valmistaa laadukkaita, ikuisiksi tarkoitettuja design huonekaluja omassa tehtaassaan Ruotsin Huskvarnassa. Heidän mukaansa tehtaasta valmistuu "well-made furniture, designed to last". Heidän tyylinsä ja muotoilunsa miellyttää meitä molempia paljon puhumattakaan siitä, että tämä on yksityinen ja arvokas perheyritys, jota on suvun voimalla hoidettu ja kasvatettu vuosikymmenestä toiseen. Respect.Yllä olevassa kuvassa pari suosikkia heidän uutuuksistaan; Mill pöytä ja Level hyllykkö. Varsinkin tuo Level on nyt sellainen, jota kovasti mietin meille, yläkertaan, ehkä aulaan, valkoisena...Heillä on tarjolla myös todella hauskoja vaateripustimia ja hyllyjä, joita myöskin puntaroin nyt tulevaan vaatehuoneeseemme. Ja tulipa minulla muutama muukin idea eilen illalla vielä. Ja kas kas taas sentään, kun kerroin ideani murulle, niin hän oli ajatellut täsmälleen samoja juttuja. High five! :)

Käykää ehdottomasti tutustumassa tuotteisiin heidän sivuillaan, siellä on vaikka ja mitä ihanaa. Joitain tuotteita saa tilattua nettikaupasta, mutta esim. huonekaluja siellä ei ollut. Suomessa heidän jälleenmyyntiään hoitaa Martela ja Spazio. 

7 kommenttia :

 1. Aivan ihania juttuja, varsinkin tuo sängyn päädyssä oleva laatikosto oli mieleeni :) Kiitos vinkistä, käyn tutustumassa heidän valikoimaan. :)

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 2. Ihania! Kiitos vinkistä :) Ja mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Hyllyt aivan ihania. En ole missään nähnyt niitä aikaisemmin. Pysyykö kirjat pystyssä ilman tukea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa hyllyssähän on noita pystyrimoja, että ne kaiketi pitävät kirjat hyvinkin pystyssä, ainakin mitä kuva kertoo.

   Poista
 4. Hei, sori oikeesti, vastailin mun blogiin sulle vasta nyt! Niistä tuoleista :) Ne on matalammat kai kuin muut perustuolit...mut ei haittaa mua tosin lainkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään, olin salapoliisina aktiivinen =)

   Poista
 5. Mitähän tuollainen Mill-pöydän pienin versio kustantaisi? Näyttäisi aika passelilta meitin olkkariin (:

  VastaaPoista