30.10.2012

Kahvakuula voi tappaa


Jakku: Selected Femme (Pukumies) / T-paita: Selected Femme (Pukumies) / Hiihtarit: Vero Moda (Micks) / Laukku: DKNY / Kengät: Tiger of Sweden / Koru: YO ZEN

Vielä mennään päivän asulla tänään, koska muuhun en kykene. Koti on kuin mennytten maja, remontti ei ole edistynyt taas viikkoon yhtään ja lisäksi olin juuri kuolla salille. Siis oikeasti! En tiedä olenko tulossa kipeäksi, vai johtuuko kaikki parin päivän minimisyömisestä/hiilarittomuudesta. Voin kuitenkin sanoa, että kahvakuulajumppa ei ole se paikka mihin pitää silloin mennä, kun on tällainen olo. Voi pyhä jyssäys. Hävetti aivan olla siellä, kun kaikki muut pinnistää minkä persauksistaan lähtee ja teknojänis-ohjaaja huutaa ja tsemppaa, että kyllä vielä jaksaa jaksaa. Mutta kun ei jaksa!! Sama olisi ollut maata jalat seinällä ja juoda virvokkeita.

Asusta vielä sen verran, että nythän on joka paikka pullollaan näitä lyhyitä bukleejakkuja. Tai bukleeta jo yleensäkin, mutta nämä jakut jotenkin osuu ja uppoaa minuun. Tämän kappaleen kaappasin mukaan Pukumiehestä, merkki on Selected Femme ja malli Kristi Blazer. Tykkään yhdistää pukeutumisessa todella rentoja ja rokkiakin johonkin klassiseen ja tyylikkääseen. Sellaiseen käyttöön tämä jakku on juuri passeli. Käy niin töihin kuin illanviettoonkin, kaikki riippuu siitä mitä jakkuun yhdistää.  

8 kommenttia :

 1. Huh, urhea nainen olet ollut. Mulla kahvakuula on kuulunut salitreenin ja pari vuotta enemmän tai vähemmän säännöllisesti, mutta viidentoista minuutin aktiivisen pätkän jälkeen tuntuu ihan mahdottomalta ajatukselta että jaksaisin heilua kuulan kanssa kokonaisen tunnin.

  Näytätpä sievältä - erittäin tyylikäs setti sulla ja tykkään kovasti tuosta riipuksesta. Teillä on siellä tosiaan ihan talvista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on kotona kuulat ja olen kyllä itsekseni sillä treenaillut, mutta tämä oli jotain aivan muuta. Kidutusta isolla Kiillä. =)
   Olin alkulämmittelyn jälkeen jo aivan töötissä. Ok, en tosiaan ollut syönyt juuri mitään koko päivänä, että vähän varmaan vaikutti. Mutta rapakunnossahan tässä on aivan salettiin, kun ei ole mitään tehnyt herran aikaan. Ei olis ehkä rankimmasta päästä pitänyt aloittaa. =)

   Poista
 2. Todella upea koru!

  Tsemppiä jatkoon, toivottavasti ei se lunssa nyt sit yllätä :)

  VastaaPoista
 3. Vau mikä misu! Elä mee sinne jumppaamaan, jos on hutera olo. Itse täällä vain kalsarit jalassa koti-konttorilla edelleen tsillailen :D

  VastaaPoista
 4. Olen itsestäni huomannut, että minihiilareilla ei varsinkaan painotreeni oikein kulje. Lihaksista loppuu puhti tosi nopeasti. Toivottavasti et myöskään ole sairastumassa lentsuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän siinä vähän käy, jos aivan nollille hiilarit vetää. Toisaalta taas hiilariton toimii minulle ainakin parhaiten painon pudotukseen. Ensin turhat pois hiilarittomalla, ja sitten treeniä vähähiilarisella. Lentsua ei onneksi tullut, se oli se syömättömyys, joka vaivasi.

   Poista