4.10.2012

Motivaattorikuvat versio 25
Meitä vähän eilen nauratti, kun huomasimme tekevämme mallinnuskuvien versioita 25. Monestiko suunnitelmat vaihtuu, ennen kuin ollaan siinä mitä halutaan? Näköjään aika monta kertaa, ainakin näin kun kohta vuoden on remontin keskellä asunut. Siinä ne ideat koko ajan elää. Parannuksia on tehty moneenkin alkuperäiseen suunnitelmaan, joihinkin jo useammankin kerran. Joissakin ollaan lopulta päädytty takaisin siihen ensimmäiseen, ja todettu se parhaaksi. Mutta jos tässä kaaoksen keskellä asumisessa mitään hyvää on, niin se on juurikin tämä. Ei tule tehtyä hätiköityjä päätöksiä, koska siihen ei ole mahdollisuuttakaan. Saa kokea itse, miten talossa hommat toimii ja mitkä ovat mihinkin tilaan ne parhaat ratkaisut. Ja aina kun epätoivo välillä iskee, ei muuta kuin tietokone esiin. Pieni virtuaalikierros omassa valmiissa kodissa saa unohtamaan kaiken sen pölyn ja sekamelskan mikä oikeasti ympärillä sillä hetkellä on.


Tältähän täällä vielä tällä hetkellä näyttää...

Mukavaa torstaipäivän jatkoa kaikille teille! :)

8 kommenttia :

 1. Hei laittaisitko kuvaa kuten tuo ensimmäinen, miltä teillä oikeasti näyttää tällä hetkellä. Varmaan jo aika lähellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tuossa tekstissä on linkki remonttiblogin puolelle, mistä näkyy tämän hetken tilanne. Vai tarkoititko tuota alakertaa? Vai samoja kuvakulmia kuin yllä olevissa kuvissa?

   Poista
  2. Joo tuota ensimmäistä avaraa alakerran kuvaa tarkoitin. Seurailen kyllä remppablogiasikin ja siellä onkin jännittävät paikat :) Alkaa pian valmistumaan.

   Poista
 2. No näistä kyllä varmasti motivoituu. Upean näköset mallinnokset.

  VastaaPoista
 3. Jos näyttää jo näin upeilta mallinnuskuvissa, niin voin vain kuvitella, kuinka upealta kotinne oikeasti sitten valmiina näyttää. Ihana!

  VastaaPoista
 4. Hei, mallinnuskuvat on upeita - miten saatte ne tehtyä? Olisi kiva saada vinkkiä, millä ohjelmalla tuollaiset saa aikaiseksi! Kiitos :)

  Katri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei

   Piirustuksen tehdään ArchiCadila ja rendaus Artlantiksella.

   Poista