24.10.2012

Valmista verhoaidkäpy
Huhhei. Kiirettä on pitänyt taas pari päivää... Tänään olin ystäväni luona verhojen ompelutalkoissa ja nyt olisi enää verhokiskoa vaille valmista. Ei vain Bauhausista löytynyt valkoista u-kiskoa, joten huomenna K-Rautaan paremmalla onnella. Mutta olen aivan totaalirakastunut näihin Vallilan kankaisiin; Käpy ja Aamuvirkku. En malttaisi odottaa, että saamme viimeisen kerroksen pintamaalia makkarin seiniin ja verhokiskot paikoilleen.

Remppa on edistynyt, vaatteetkin alkaa olla jo omilla paikoillaan vaatehuoneessa ja eteinen on tyhjentynyt kivasti. Lohikarilta tilaamani koukut saappaita varten saapuivat tänään ja siinäpä olisi alla rivi testissä. Tilasin kahta eri mallia, kun en osannut arpoa parempaa mallia nettikuvien perusteella. Nyt testattuani voin sanoa, että tuota yhdellä nipsulla olevaa menee vielä lisätilaukseen. Toiselle mallille pitänee keksiä jotain muuta käyttöä. Huiveillehan tuo olisi hyvä, mutta toisaalta minulla ei taida olla nyt sellaista tankoa, mihin huivit mahtuisivat. Ne kun oli "budjetoitu" laatikoihin laitettaviksi. Mutta mietiskellään, mietiskellään.

Kohta alkaa viikon tv-kohokohta; Hyvä ja huonot uutiset. Tällään itseni siis töllön ääreen. Mukavaa iltaa sinne.

kuvat: Canon EOS 7D (50 mm f/1.8)

8 kommenttia :

 1. Kankaat ovat tosiaan aivan ihanat ! Varsinkin tuota Aamuvirkkua voisin kuvitella jonnekin omaankin kotiin. Hieno.

  Hauska kenkiensäilytysidea ! Mä niiiin odotan, että päästään kodinhoitotilojen ja vaatesäilytyksen kimppuun...

  VastaaPoista
 2. Meillä pitäisi laittaa koko eteisen kaappi ihan uusiksi. Eteinen on itsessään aivan mini ja kaappi aika outo, ihmettelen miten edelliset asukkaat ovat jaksaneet sitä ja sen rämiseviä liukuovia :D Haaveilen myös noista saapaskoukuista, kun muuten kalliit nahkasaappaat lojuvat varsineen lattialla. Saas kattoo millon tämä toive toteutuu. Ja huivit on sitten se toinen pohdinnan kohde täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin remonttipölyn keskellä sydän itki verta useastikin, kun saappaat lojui maassa ties minkälaisella mutkalla ja aivan ylltä päältä pölyssä. Yyyhh :)

   Poista
 3. Aamuvirkkua olen meillekin katsellut sillä silmällä, mutta meidän remppa on vielä niin vaiheessa että ihan turha tässä on verhoja hetkeen haikailla. Tai yritän pidättäytyä, että olisi vähemmän muutettavaa. Ihan joka kohdassa se ei ole auttanut mutta jos nyt edes tässä ;)

  Kiitos muuten siitä Bopita Timo-sänky vinkistä syyskuussa. Se on juuri sellainen mitä olin meille haikaillut, ja oltiin jo valmiita jonkunlainen versio siitä itse rakentamaan. Tuota puuhastelua kun nyt riittää muutenkin, niin ihan hyvä jos jotain saa valmiinakin. Innostuin siis etsimään jälleenmyyjää myös itse ja sitä saa myös Suomesta: lastenhuone.fi (tiedustelemalla ainakin jos ei sivuilta). Ehkä jo olitkin löytänyt sen myös, mutta ajattelin nyt kumminkin vinkata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä vain, se on kyllä aika loistava. Tiesin kyllä tästä, että Lastenhuone sitä myy. :)

   Poista
 4. Hei! Mistä ostit tuota Vallilan Käpy-kangasta? Etsimällä yritän etsiä, mutta tuntuu, ettei sitä saa enää mistään... :-(
  -Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on valitettavasti poistuvaa mallia ja jos ei sitä enää ole jälleenmyyjillä tarjolla, niin sitä ei sitten enää saa... :( Itse tilasin suoraan Vallilalta ja sain viimeisen kangaspätkän, joka heillä oli jäljellä.

   Poista