10.11.2012

Dinner for 2

Eilen laitettiin pikkujoulukeikkaputki käyntiin. Tonttuilujen jälkeen haettiin vähän iltapalaa Royal Gardenista ja vietettiin rauhaisa ilta herkkupöydän ja tv:n ääressä. Elämän parhautta; höpötellä ukko-kullan kanssa niitä näitä, syvällisiä ja vähemmän syvällisiä, asioita ja totaalisti asiattomuuksia, suunnitella kotia ja tulevaisuutta, kuten vaikka seuraavaa matkaa... (aletaan nimittäin olla sen tarpeessa pikku hiljaa) :) Olen joskus miettinyt, että jos joku olisi kärpäsenä katossa, tai jos olisi kärpänen katossa, niin tajuaisikohan se yhtään mistä me puhutaan. Vakka on löytänyt kantensa.

Kyllä nyt jaksaa taas painaa remppaa ja siivota koko loppu viikonlopun. Tuijotan tätä koneen ruutua tiivisti, kun en halua katsoa taakseni ja nähdä kaaosta, mikä selkäni takana odottaa.... Mutta ei se auta, töihin on alettava. Ensin kuitenkin piipahdetaan naapurissa toivottamassa ystäväpariskunta tervetulleeksi tien toiselle puolelle. Tämä on aivan huippua, meitä nyt on jo useampi ystäväpariskunta samassa korttelissa. Tervetuloa vain loputkin ystävät, niin tämä on todellakin maailman paras paikka asua!

Kivaa viikonloppua sinne! 

5 kommenttia :

 1. Ah, mitkä kuvat ! Erityisesti tuo ylin.

  Kivaa viikonlopun jatkoa ! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä kelepaa! Ihan parasta on venähtäneet ruokailut oman Ukkosen kanssa. Kuten meilläkin kävi tänään. Tosin ruokailu itsessään ei venähtänyt, sen laittaminen kylläkin.

  Ja arvaa ketkä katseli myös noita hoodeja :). Kaupungin ainoita rinnetontteja :D!

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! Meilläkin asustaa kolme kaveripariskuntaa tässä naapureina, aika mukavaa!!

  VastaaPoista