13.11.2012

Hou Jou Lilleri Lalleri
Hou Hou! Jokos on pukin konttiin ostoksia tehty? Tässäpä olisi oiva nettikauppa, josta löytyy paljon kivaa pukinkonttiin laitettavaa pienille (ja vähän isommilllekin) ihmisille. Itse tykästyin Lilleri Lalleri-kaupan valikoimaan, josta löytyy paljon puisia ja värikkäitä, eli toisin sanoen kestäviä, ajattomia ja sisustukseenkin sopivia leluja ja tavaroita.

Lilleri Lalleria pyörittävä Hiiviskettu Oy on toiminut lelujen maahantuojana vuodesta 2004 asti. Valikoimastamme löytyy klassisia leluja, askartelutuotteita ja lasten sisustustuotteita. Suurin osa edustamistamme merkeistä on ranskalaisia, tärkeimpänä Djeco. Djeco on 1950-luvulta asti valmistanut leluja, ensin opetustarkoituksiin ja ruvennut sitten käyttämään ranskalaisia ammattigraafikoita lelujen kuvittajina, siksi ulkonäkö miellyttää myös aikuisia. Lisäksi meillä on suuren suosion saavuttaneita peltiautoja ja laadukkaita englantilaisen Jellycatin pehmoja ja vauvaleluja ja paljon muuta.

Nyt saat marraskuun loppuun saakka alekoodilla; luumutar -20 % kaikista Lilleri Lallerin normaalihintaisista tuotteista! Nettikauppaan pääset tästä linkistä.

3 kommenttia :

  1. sun otsikko on hollanniksi: rakastan sinua lilleri lalleri:)

    VastaaPoista
  2. Voiii mitä ihanuuksia :) Barbababat sais heti muuttaa meille ja tuo söppänä tähdestä roikkuva pöllö <3 Täytyypäs käydä tutustumassa nettikauppaan :)

    VastaaPoista