23.11.2012

GRAN


Eilen saapui kotiovelle pari uutta tyynynpäällistä Fine Little Day -kaupasta. Miten se tuntuu, että tällä hetkellä joka päivä joku kuriiri koputtaa ovelle paketin kanssa... Tai lähipostin tätit alkaa käydä niin tutuiksi, että hävettää kohta mennä koko postiin. Alan kohta tilata tavarat vaikka äitini osoitteeseen, niin vaihtuupahan ainakin posti. Mutta tätä kait tämä remontin tekeminen ja varsinkin sisustaminen on. Hankintojen aikaa. Uudet Gran-tulokkaat kuitenkin sopivat hyvin vanhaan tyynyperheeseemme, ja löysivät nyt ainakin ensimmäisen paikkansa olohuoneen sohvan nurkasta.

Muuten on jotenkin aivan ahdistavan tylsistynyt olo ollut tänään. Ei oikein saa mitään aikaiseksi, ja inspiraatiopula valtaa pään. Ulkona on pimeää ja märkää. Tekisi mieli vain pötkötellä peiton alla ja  herkutella hyvien sarjojen parissa... ottaa vaikka Grey-maratooni, niitä olisikin boksi pullollaan. :) Illalla kuitenkin keikka tiedossa, eli eiköhän tämä taas tästä piristy. Huomenna pukkaakin sitten pikkujoulua ja hauskan pitoa! :)

3 kommenttia :

  1. Huikeen hienot tyynyt! *kirjoittaa joulupukille*

    VastaaPoista
  2. Ihanat! Sun pitää tilata smart-postiin, niin ei tarvi häpeillä:)

    VastaaPoista
  3. pitäähän se jonkun pitää talouttakin pystyssä kuluttamalla :) Itselle tuli pari viikkoa sitten dhl:n tuomana paketti ovelle, ihmettelin kuskille, etten minä mitään ole tilannut - mutta niin vain siinä päällä luki minun nimeni. Ja olihan siellä toki minulle tarkoitettu tavara, en vain ollut varautunut että se olisi tullut parissa päivässä kotiini.. Hävetti vain, että olenkohan tilaillut ihan liikaa kaikkea kun ei enää edes muista mitä tulossa on..

    VastaaPoista