21.11.2012

Ihastus: GAN Rugs


Alunperin eksyin tutkailemaan GAN Rugsien valikoimaan yllä olevan ihanuuden vuoksi. En tiedä mikä tuossa sinisessä minua niin kovasti nykyään miellyttää, mutta miellyttää kuitenkin.  Jos vain saisi tuon mallin kotiin nähtäväksi... Luulenpa, että Palermo-matto voisi olla aivan loistava meidän olohuoneeseen.


Samaisella tutkimusreissulla löysin vaikka ja mitä muutakin ihanaa. Yllä oleva musta-valkoinen Tasili-matto punaisine tehosteineen löytäisi varmasti myöskin paikkansa meidän kotoa milloin vain.


Nämä hauskat ja värikkäät Canevas sarjan matot, rahit ja tyynyt tuovat mieleen lapsena tekemäni ristipistotyöt. Voi kun joskus olisi taas sellaisellekin aikaa.


Vähän hillitympää värimaailmaa löytyi myös Trenzas-malleista. Ihanan pehmoisen, ja köllöttelemään kutsuvan näköisiä nämäkin.


Ja sitten löysin vielä jotain aivan käsittämättömän suloista! Katsokaa nyt näitä. Nämä Mangas-sarjan tuotteet on kuin mummolan vanhat räsymatot olisivat risteytyneet villasukkien kanssa!!! :) Onko VÄHÄN ihania? Näillä voisi vain vuorata kaikki kodin tai mökin lattiat ja pötkötellä tyytyväisenä villikset jalassa neljän seinän sisällä kaikki illat...
11 kommenttia :

 1. Vau, miten upea matto! En osaa käyttää sinistä ite mutta tuon maton voisin ottaa, niin ihana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin!? Mää niin haluan tuota testata tänne! :)

   Poista
 2. Ihania mattoja, juuri tässä tuskailin että olohuoneeseen voisi hankkia jonkun "lämpimmän" maton Hanna Korvelan maton tilalle. Tuon Trenzas-mallin tuhtius sopisi hyvin meille, vaikka tuo ylin Palermo on aivan ihana. Tuossa Palermossa on ihana fiilis, vähän niin kuin olisi matkoilla :) Oliko nämä matot kuinka kalliita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattoja oli eri kokoja, eli hinnat vaihtelee sen mukaan sitten.. Ei nämä mitään ilmaisia olleet... :)
   Länna Möbleriin menee noista linkeistä osa, siellä on mattoja myynnissä ja löytyy hintoja.

   Poista
 3. Käsittämättömän upeita nuo viimeiset matot! Vois ainakin olla varma, että ei ihan joka jätkällä oo samanlaista jos tuommoisen hankkis.

  VastaaPoista
 4. Kaikkea sääki löyät! Ihania juttuja, mattoja kyllä :D

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania! En löytänyt mitään lähellekään näin hienoa kun etsin tuossa puolisen vuotta sitten täydellistä mattoa...

  VastaaPoista
 6. Olen myös erittäin ihastunut Palermoon,postannutkin siitä pariin eri otteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko nähnyt livenä tätä mattoa?

   Poista
  2. En oo nähnyt. mutta ostaisin näkemättä jos mies vaan puhuis mun kans samaa kieltä :D

   Poista