17.11.2012

Meillä pärähti päreiksi

Eilen saapui postiin tilaamani Luhta Homen Vakka-pärekorit. Idean koreihin sain alunperin ihanasta Hunajaista blogista, jossa oli käytetty pärekoria vessan säilytysratkaisuna. Sain heti inspiraation ja ajattelin tämän tyylin olevan passeli meidän kylpyhuoneeseen, jonne korit toisivat sekä lämpöä että lisää sitä perinne-/mökkisaunafiilistä, mitä haluamme sinne luoda. Pitkän aikaa olemme tuskastelleet kylppärin säilytysratkaisua miettiessä, mutta nyt se napsahti kerralla kuntoon.

Koreja oli paketissa kolme kappaletta. Tällä hetkellä shampoot ja purnukat ovat keskikokoisessa ja muu pakollinen kylppärissä lojuva, ei niin esteettisesti kaunis tilpehööri (kuten shaverit sun muut), pienessä kannellisessa korissa. Mietin ja arvon tässä vielä, että laitanko kylppäriin nyt ison ja pienen kannellisen, vai keskikokoisen ja pienen, jolloin purkit ovat vähän näkösällä. Joka tapauksessa kolmennelle korille on kyllä käyttöä muualla.

Ja arvatkaapa vain olimmeko eilen saunan lauteilla löylyissä istuessamme tyytyväisiä, kun näitä ja Minimi-jakkaroita yhdessä tuijoteltiin..? Aivan täsmälleen saman värisiä!! Sopivat yhteen kuin nakutettu, mikä tuuri! :)Ihanaa lauantaita sinne! Meille tulee kohta ystäviä kylään ja sitten syödään, niin että napa ruskaa! Vai miten sitä sanotaankaan..? =)

4 kommenttia :

 1. Superkauniita, sekä korit että jakkara! Hauskaa iltaa teille!

  VastaaPoista
 2. Wau,kauniita. Juuri kylppäriin säilytykseen sopivia.

  VastaaPoista
 3. Ihanat korit! Sävy näyttää tosi kauniille.

  VastaaPoista
 4. Meillä napa raikas ainakin eilen :).
  Todella nätit ja jakkaroihin matchaavat vasut! Pitänee kuukkeloida noita, josko möksälle hommaisin.

  VastaaPoista