19.12.2012

JoulupöytäänOn meillä edes jotain hankittu jo joulupöytään... Eilen haettiin Martelalta tilaamamme Vitran tuolit kotiin. Siellä ne on, laiheliinit ja pullukat, mustat ja valkoiset, sulassa sovussa keskenään. Nyt on kuudelle aina paikka ruokapöydän ääressä.  Joulupöytään onkin tulossa väkeä syömään niin sunnuntaina, aattona kuin joulupäivänäkin. Mutta mitään muita liikkuja emme sitten olekaan tehneet koko joulun eteen, kuin hankkineet ruokailijoille istuimet. Kaiketi sitä pitäisi ainakin siellä ruokakaupassa käydä jossain vaiheessa.... kunhan ehtisi ja jaksaisi. Mutta kun minä inhoan ruokakauppoja. Se on se viimeisin paikka, mihin haluan koskaan mennä. Ennen murun asettumista taloon en mennyt ruokakauppaan vasta kuin todellisessa nälässä, sen jälkeen kun jääkaapissa oli ollut pelkkä valo jo pitkään. Nyt olen yrittänyt delegoida asian toisaalle. :) Jospa nytkin yrittäisin vaikka sellaista kikka kolmosta, että tarjoan vaihtokaupaksi kodin joulusiivouksen. Jos minun ei tarvitse lähteä ruokakauppoihin, niin minä kuuraan ja jynssään kotona paikat kuntoon.... Menisköhän läpi...? 

12 kommenttia :

 1. Hah, täältä löytyy toinen, joka välttelee ruokakauppoja. Pienistä ei aina löydä mitä haluaa ja isoissa ei jaksa kävellä kilometritolkulla etsimässä asioita.
  Mutta tuolit on hienot ja toivottavasti sinne joulupöytään jotain antimiakin löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja sitten siell isossa kaupassa jotain uhohtuu kuitenkin ottaa sieltä aivan toisesta päästä, minne pitää palata (yleensä vielä monta kertaa). Raivostuttavaa.

   Poista
 2. Ihanat! Tuollaisia hankintoja itsekin tekisin mielelläni joulupöytään.

  VastaaPoista
 3. Sama täällä. INHOAN käydä ruokakaupassa. En tajua miksi :D

  VastaaPoista
 4. Jopas on kiva yhdistelmä nuo toolit! Arvaapa mitä meidän "joulupöytään" tulee... Kunhan joku vain irrottaisi ensin tuon vanhan valontuojan ja kiinnittäisi ne kolme mustaa "tietäjää" suoraan linjaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi!!! Lähetäppä kuvaa sitten vaikka kännyllä! Tahtoo nähä.

   Poista
 5. Oh dear, ruokakauppa joulun alla se vasta herkkua onkin - tungosta, jonotusta ja napakoita kyynerpää iskuja. Kuulostaa reilulta vaihtarilta tuo joulusiivous ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, varsinkin kun siellä ruokakaupassa piti juosta aika monta kertaa =)

   Poista
 6. Eksyinpäs ihanaan blogiin ja mitkä tuolit!!! <3 Täytyypä alkaa seurailemaan!!! =)

  VastaaPoista