4.3.2013

Joutsenelta löytyi hihan mittaaKahden vuoden etsinnän jälkeen vihdoinkin olen löytänyt untuvatakin, jossa riittää minulle hihan mitta. Entinen, muuten todella ihana ja lämmin Espritin takki sai nyt liian lyhyine hihoineen väistyä syrjään, kun löysin Pukumiehestä Joutsenen 100 % untuvaa olevan Mary-mallisen takin. Tässä takissa on niin paljon hihaa, että on vara vaikka vähän kääntääkin. Itseasiassa hihaa on oikeasti tarkoituskin kääntää, mutta minulla menee suorana, ei ole yhtään liian pitkä. Muutenkin todella nätti ja siro malli, hieman alaspäin levenevät hihat, huppu ja korkea kaulus. On tämä ollut tuskainen etsintä, ei voi muuta sanoa. Kaikissa kivoissa takeissa on aina hihat niin kuin eri kokoisesta takista konsanaan. Olenko ainoa pitkäkätinen tässä maassa? Samaisesta syystä jää yleensä Zaran ja Mangonkin vaatteet liikkeeseen...

Takana näkyvät maisemat ovat Iin Alarannasta, jossa olimme viettämässä hääjuhlia viikonloppuna. Ensimmäinen kerta virallisena hääkuvaajana on nyt takana. Olipa se jännää ja kivaa hommaa. Harjoittelua vielä kovastikin, mutta onneksi puitteet olivat hyvät, Hienoa kuvauspaikkoja löytyi paljon. Kunhan saan kuvat käytyä läpi, voin paljastaa täälläkin muutaman otoksen.


kuva: Joutsen Finland

5 kommenttia :

 1. Joutsenen takit on superhyviä. Mula on tuo sama, mut vanhempi versio.

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköinen tuo takki!

  On muuten tosi ärsyttävää, jos ei meinaa millään löytää haluamaansaa... Kokemusta on!

  VastaaPoista
 3. Et ole ainoa! Täällä puhaltaa tuuli ja kylmä pakkanen suoraan nilkoista ja ranteista sisään, kun "kaikki" on aina liian lyhyttä :)) Hanskatkin on vaikea saada riittämään rannetta pidemmälle! Kaunis takki on kyllä tuo ja uskoisin, että lämminkin!

  VastaaPoista
 4. Täällä toinen pitkäkätinen, vinkkaa ihmeessä toistekin, jos löydät pitkiä hihoja! Espritin takit on mun kokemuksen mukaan pahimpia, mullakin mennyt yksi ihana vaihtoon. Liian lyhyiden hihojen kanssa ei vaan VOI olla. :)

  VastaaPoista
 5. Täällä kans pitkät kädet omaava =D Sylin pituushan (eli pisimmän sormen päästä toisen käden pisimpään sormeen) on normisti sama kuin oma pituutesi, mut mulla se on 5cm pitempi =D Ja mä kun tykkään siitä että hiha saa olla reilusti pitkä kun oon palelevaa sorttia. Itse löysin Espritin untuva takin jossa oli soppelit hihat.

  VastaaPoista