6.3.2013

Rennon letkeää hääkuvausta
id-kuva
Tässäpä muutama otos viime viikonlopun hääkuvauksesta, joissa oli oikein mukava ja rento tunnelma. Paikka oli Kestilän Saha Iin Alarannassa, kaunis miljöö joen rannalla. Lumessa möyri niin kuvattavat kuin kuvaajatkin. Pari tuntia meillä oli aikaa ja mukavasti saatiin useista eri paikoista kuvia otettua. Oli ladon seinää ja ovea, karheaa tiiliseinää ja korkeaa piippua, lumikinoksia ja kauniita puita sekä riukuaitaa ja jokinäkymiä. Melkein siis jopa runsauden pula. Toivottavasti hääparille näistä saadaan kasattua mieluinen muisto.

Kokonaisuudesssaan tulikin sellainen viiden tunnin happihyppely, kun kuvauksen jälkeen aloitettiin hääkisat. Kyllä sen jälkeen hernekeitto ja (jäätävän hyvä) tervaleipä maistui. Myöhemmin testailtiin naisväellä luonnonkosmetiikaa lempeissä puukiukaan löylyissä ja naukkailtiin hääviiniä. Joskus yöpalan jälkeen sitten kömmittiin omaan kotiin nukkumaan. Olipa oikein mukavat, hääparin näköiset juhlat.


9 kommenttia :

 1. Upeita kuvia sait pariskunnasta! Kannatti sen sormien paleltumisen uhallakin. :) ryhdyin siellä iltapalapöydässä arvelemaan kun juteltiin lastenhuoneista, että hetkinen, minähän olen tainnut sen lastenhuoneen jo nähdäkin... en vaan ole aiemmin tunnistanut tuosta profiilikuvasta...pöljä mikä pöljä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, näin se on maailma pieni. :)
   Ja kyllä on sormien palelusta jo selvitty, eivät edes tippuneet. Että onnellinen loppu tällä tarinalla.

   Poista
 2. Hienoja kuvia Nanna! Tässähän täytyy alkaa miettimään missä sinua voisi hyödyntää kuvaajan roolissa...olis parit perhepotretit kesällä otettavana ;) Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitti! Ei muuta ku tilausta tulemaan vain. :)

   Poista