22.3.2013

Kun matkakuume iskee....Eilen aamulla iski yhtäkkiä aivan jäätävä matkakuume. Tai no onhan sitä ollut ilmassa jo pidemmän aikaa molemmilla, mutta nyt se jotenkin iski kunnolla päin näköä. Onneksi, tai remonttilompakon kauhuksi, on olemassa internetin ihmeellinen maailma, jossä tämän kuumeen voi kohtuu kätevästi parantaa. Norwegian tarjosikin houkuttelevan tuntuista lentohintaa Espanjan Alicanteen suoraan Oulusta. Huhtikuun alkuun olisi saanut todella halvat lennot viikon mittaiselle reissulle, ja vähällä oli, ettei näitä jo napattu. Sitten kuitenkin tehtiin pienen pieni viivytys, koska yllättäin työt aina vähän haittaa vapaa-aikaa. Joten vaikka lipun hinta hieman nouseekin, myöhemmin lähtiessä ei tarvitse sitten perillä tehdä töitä ja miettiä arkisia asioita, vaan voi keskittyä lomaan! Ja pääasia onkin, että jotain saatiin lyötyä lukkoon, joten olo on jo kummasti kevyempi.

Onko kukaan käynyt Alicantessa? 

27 kommenttia :

 1. Moroo! Meillä on villa varattuna juhannukseksi Javeasta, Alicantesta itään.

  VastaaPoista
 2. En ole käynyt Alicantessa, mutta liputan loman ja matkustelun puolesta! :D

  VastaaPoista
 3. Me ollaan suuntaamassa sinne toukokuussa kahdeksi viikoksi, tarkemmin sanottuna Calpeen. Toivottavasti olisi kiva paikka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanalta kuulostaa. Varmasti on kiva paikka. =)

   Poista
 4. Meidän koira on kotoisin Alicantesta, Asokan koiratarhalta, mutta itse en ole siellä koskaan ollut. Sinne matkaavista tarvitaan toisinaan lentokummeja koirille, jotka saattavat Suomeen tulevan koiran koneeseen ja koneesta ulos uusille omistajilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitas meillä käydä niin, että lentokummit pakkais koiran omaan kassiin ja tois kotiin saakka.

   Poista
 5. Toivottovasti matka järjestyy. Ihanan oloinen paikka.

  VastaaPoista
 6. Tämäpäs sattui sopivasti, me ollaan toukokuussa menossa suoralla lennolla Oulusta Alicanteen :). Majoitusta ei vielä ole varattuna, kun emme osaa päättää, jäädäänkö Alicanteen, vai mentäiskö Torreviejaan vai jopa vielä etelämmäs. Vinkit hyvistä lapsiystävällisistä majoitusvaihtoehdoista tulisivat tarpeeseen, ja muutenkin kokemukset em. paikoista kiinnostaa. Kaunis muuten tuo ylimmäinen kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin majoitus vielä varaamatta, ,mutta tällä hetkellä Hotel Eurostar Lucentum näyttäisi vievän voiton. Hyvällä paikalla, 4 tähteä ja hyvät arvostelut saanut kansalta. Me mennäänkin Tampereelta Ryanairilla, kun oli puolet halvemmat lennot Norskiin verrattuna. Meillä on tarkoitus varmaan vuokrata auto pariksi päiväksi ja kiertää vähän lähiseutua, että varmasti siellä Torreviejossakin käydään sitten päiväseltään.

   Poista
 7. Myös tämän perheen on vallannut kova matkakuume (oksennustaudin lisäksi :(). Me ollaan suunniteltu matkaa Turkin Antalyaan, mutta saa nähdä löydetäänkö sopivaa matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuh, toivottavasti on taudit hellittäneet. Koittakaahan löytää joku kiva paikka ja matkakertomuksia sitten tulemaan! :)

   Poista
 8. Alicantessa en ole käynyt, mutta tiedän sitäkin paremmin miltä tuntuu kun matkakuume iskee! Mulla taitaa olla se kroonisena :)

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Täällä ollaan lennetty Alicanteen, mutta ei jääty sinne. Meidän vakkari lomakohde on Torrevieja, joka on on vähän matkan päässä Alicantesta oleva rantakaupunki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkin ajateltiin päiväseltään pyörähtää...

   Poista
 10. Joo kova matkakuume vaivaa myös täälläkin suunnalla. Postauksenkin siitä kirjoitin :)

  VastaaPoista
 11. Täältä vielä matkakuumeiselle yksi arjen haaste http://villalumituisku.blogspot.fi/2013/03/kaaos-haaste.html.

  VastaaPoista
 12. Moikka!
  Jonkin aikaa blogiasi "sivusta" seuranneena pakko komentoida ensimmäisen kerran :). Lensimme vuosi sitten Alicanteen ja siitä jatkoimme viikoksi Calpeen. Vielä sesongin ulkopuolella ihanan rauhallinen rantakylä, josta autolla pääsee kätevästi muihin viereisiin kaupunkeihin/kyliin. Majoituimme Grand Hotel Sol y Mar - hotellissa, joka oli upea! Mukana matkusti 1,5 vuotias lapsi, ja hotelli ympäristöineen hyvin lapsiystävällinen kuten Espanja yleensäkin. Alicantessa vietettiin yksi päivä shoppaillen, siellä olisi viihtynyt pidempäänkin!
  Mukavaa matkan suunnittelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, paikka on varmasti upea. Niin kuin on sen lähikylät ja kaupungitkin. Tarkoitus onkin varmaan pari päivää käydä autolla kiertämässä lähiseutua ja tutustumassa muihinkin paikkoihin.

   Poista
 13. Heippa Nanna, me katsottiin juuri noita samoja Oulu-Alicante lentoja, mutta napattiinkin sitten Hki-Barcelona jotka tulivat melkein yhtä edullisiksi. Alicanet on kiva paikka, sanoo ainakin meidän kaveriperhe joka on siellä käynyt useamman kerran!

  Me vuokrasimme Interhomen kautta huoneiston n. 160 km Barcelonasta etelään rannikkoa pitkin (paikkakunnan nimi ei tule mieleen millään, täytyy tarkistaa) ja aika intopiukeena tässä nyt odotellaan kesäkuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa ihanalta. Barcelona on aivan huikea paikka, sinne voisin mennä uudelleenkin. Mekin napattiin sitten lopulta Tre-Alicente Ryanairilla, joka tuli vielä puolet halvemmaksi kuin Norski!! Ei maksaa enää mitään! =)

   Poista