1.4.2013

Kuvauspäivänä

Heipsan! Toivottavasti siellä on ollut mukava pääsiäinen... Täällä meni todella leppoisissa merkeissä, enpä juuri muuta lomalla jumpalla käynnin ja nukkumisen lisäksi tehnyt. Kohtalaisen rentouttavaa, etten sanoisi. Eilen aktivoiduttiin sen verran, että käytiin aurinkoisessa Vuokatissa laskettelemassa. Tämän päivän olen sitten etsinyt tuloksetta rinteessä mukana ollutta pikku Canonia. Jossain sen täytyy olla, oli se vielä autossa kotimatkalla mukana...!

Lumikuvien sijaan tässä nyt muutamia räpsyjä Iso Ilon tulevan vappukonsertin mainoskuvauksista tältä päivältä. Hauska päivä oli jälleen kerran kuvaajamme Marjon ja vajaan parinkymmenen lomalta aktivoituneen isoilolaisen kanssa. Ja olihan meillä maskotteina ja taukojen ilostuttajina myös muutamia pikkuilolaisia... :)

Vappu lähestyykin hurjaa vauhtia taas. Show on jo hyvällä mallilla, mutta harjoituksia ja leirejä on vielä luvassa tiukalla tahdilla tämän kuun ajan, että saadaan kaikki yksityiskohdat hiottua koreografiasta kuntoon. Huhtikuusta on varmasti tulossa kiireinen, kuorohommien lisäksi on töissäkin nyt kunnon haipakkaa. Mutta eipä haittaa, palkintokin on jo luvassa. Lennot Alicanteen on nyt varattu (jei!). Rantapallon mukaan  "Alicante on hurmaava espanjalaiskaupunki, jossa rantaloma yhdistyy komeaan arkkitehtuuriin, vilkkaaseen shoppailuun ja kulinaristisiin nautintoihin." Viikko paikassa, jossa näyttäisi olevan kaikki meidän lomalta toivomamme asiat, saa varmasti jaksamaan tämän rutistuksen. Eli ei muuta kuin hyvää alkanutta huhtikuuta kaikille ja aurinkoisia päiviä. 

9 kommenttia :

 1. Voi että miten hauska fiilis näistä kuvista välittyi! :D

  Mukavaa matkanodotusta, ja alkanutta Huhtikuutakin :)

  VastaaPoista
 2. Hellurei, tämä menee nyt aivan asian vierestä, mutta ajattelin kysäistä, että muistanko oikein, että sinä olit se puuhanainen viimekesäisen Oululaisten bloggareiden kirpparin järjestämisen takana? Jos näin on, onko suunnitelmia ensi kesälle? Täällä meinaa nimittäin vaatehuone pikapuoliin räjähtää lastenvaatteista, vauvatavarasta ja sisustushärpäkkeistä, ja mietin, että jos joskus heti kesän alkupuolella olisi kirpparia tarjolla, lähtisin riemumielin mukaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olin parin muun kanssa joo. Ja kyllä varmasti on tarkoitus järjestää taas uudelleen, itselläkin alkaa taas varasto täyttyä... Innokkaita oli kyllä, että saadaan homma varmasti kasaan tänäkin vuonna. Ajankohdasta ei olla sen kummemmin puhuttu vielä.

   Poista
  2. Mun pitikin tästä jutella sulle... Että aletaanko taas puuhaan? Nimim. Pääsiäisenä räjäytetty vaatehuone.

   Poista
  3. Aletaan, pitää vain ajankohtaa miettiä, että mikä olis hyvä..

   Poista
 3. Hehe, mulla meni loma samoissa tunnelmissa, paitsi tuon jumpalla käynnin voi vaihtaa kutomiseen. Oon ihan mummo. Samoin sinne ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
 4. Hitsin pimpulat. Mä haluan ne liput ostaa äkkiä teijän keikalle! Meillä on yhet iltamat silloin ja pakko ennen niitä nähä teijät!
  Ja mitä - lapsityövoimaako siellä on mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei muuta ku ostamaan. Kohta niitä saa Leskisestä ja Micksistä. Show time on klo 18 ja 19:30.

   Poista