22.6.2013

Pikainen juhannus-MOI!


Moikka, ja hyvää juhannusta!
Täällä on jussi mennyt rattoisasti verhoja ommellen, terassia kasaten ja ystävien seurasta sekä auringon paisteesta nauttien. Juhannuskuulumisia voi seurata myös Instagramissa.

Vaikka ensin näyttikin, että pilvisessä ja kylmässä säässä mennään aatto, niin kylläpäs se kuitenkin kesäksi iltapäivää kohden muuttui. Sain huonon aamupäivän sään ansioista viimeinkin otettua pienen ompeluspurtin ja tekaisin olohuoneeseen vähän uutta ilmettä verhoilla. Asia, jota olen tietoisesti vain lykännyt koko ajan etäämmäs tulevaisuuteen... Tämänkin hyvin alkaneen urakan päätti kuitenkin ompelulangan loppuminen, eli vieläkään ei tullut valmista.

Auringon kurkistaessa pilven takaa siirryin pihalle seuraamaan terassin rakennusta. Miehet saivatkin kasattua meille sen verran terassin laudoituista, että saatiin grilli omalle paikalleen ja vieraille vähän istuinsijaa. Siinäpä se sitten meni juhannus ilta-aurinkoa paistatellen, ruokaa laittaen ja notkuvan pöydän antimista nauttien. Kiitos kaikille! Loistava ilta, jälleen kerran! :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti