23.6.2013

Juhannuksen aikaansaannokset

Juhannusviikonloppuna ollaan terassiin kanssa edistytty ihan kivasti. Vaikka paljon on vielä laudoittamatta, voi terassilla jo oleskella ja laittaa ruokaa. Grilli on omalla paikallaan, samoin väliaikainen, vanha ruokaryhmä. Kovin jäi uudella paikallaan neljän hengen setti pieneksi, mutta menettelee nyt isomman puutteessa.

Oikealle puolen tulee vielä alatasolle tulipaikka, johon pitäisi hankkia vielä jonkin sortin tulipata tai muu vastaava. Paikka, jossa voi tehdä ruokaa sekä istuskella iltasella avotulen ääressä ja paistaa makkaraa. Vasemmalla puolella on istutusallas kukille ja muille kasveille. Tällaiselle vihertämättömälle paukalolle allas tuntuu kyllä pelottavan suurelta, mutta jospa minä tässä vielä vaikka innostuisin.

Vielä kun tuo aurinko malttaisi paistella, niin olisi terassista jotain hyötyäkin. Meni nimittäin perjantai-iltaa lukuunottamatta viikonloppu melkoisen pilvisissä ja sateisissa olosuhteissa. Toivottavasti muualla oli parempaa säätä ja saitte olla pihallakin. Mutta hei! Siinä paha missä mainitaan, ja aurinko kurkistaa pilven takaa. Eli tämä tyttö lähtee pihalle än-yy-tee nyt! Palataan! 

6 kommenttia :

 1. Melkoinen tanssilava! Koska bändi aloittaa? T. Tiskleri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään elotanssit sit viimestään, jos ei ennen ehitä :)

   Poista
 2. Mahtavan kokoinen, wow! Mutta kun kerran aloittaa, niin ei sitä heti laajennettavaakaan kannata tehdä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kannata ei. yksi pointtihan tässä oli, että leikattavaa nurmikkoa ei etupihalle jää.

   Poista
 3. Huikean kokoinen, varmasti just hyvä! Eipähän tartte olla heti muutaman vuoden päästä isontamassa, kun kaikki toiminnot eivät mahtuneetkaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri, ainahan sitä jotain täytettä keksii... =)

   Poista