5.6.2013

Täydellinen sunnuntaipäivä



Vietimme viikonloppua jälleen hyvien ystävien luona Espoossa ja tällä kertaa teimme päivän lähiseutumatkan Porvooseen. Porvoossa, niin kuin muuallakin Suomessa oli sunnuntaina todellinen helle. Aivan upea päivä tutustua tähän ihanaan vanhaan kaupunkiin, johon en vielä ollut elämäni aikana päässyt tutustumaan. En ainakaan aikuisiällä, en niin, että muistaisin.



Aluksi nautimme kuohuvia Hotelli Onnin viehättävällä ulkoterassilla, jossa maistoin ehkäpä maailman parasta kuohujuomaa ikinä tähän mennessä.




Kiertelimme pitkin mukulakivisiä katuja, tutustuimme torialueeseen sekä ihaniin pieniin putiikkeihin. Putiikit itsessäänkin olivat kuin karkkia, mutta se mitä niissä myytiin... voin sanoa, että helposti olisin voinut ostaa itseni kipeäksi, enkä olisi edes tiennyt mitä kaikkea ostoskassiini olisi kertynyt.



id-porvoo
Lopuksi söimme lounaan rannalla olevassa ravintolassa, uuniperunaa ja salaattia katkaraputäytteellä. Oi oi, miten hyvää se olikaan. Täydellinen paikka, täydellinen päivä, täydellistä seuraa. Mikäpäs siinä oli sivussa täyttää 35 vuotta. :)

5 kommenttia :

  1. Ajattelinkin, että varmaan saadaan ihailla sun ihania kuvia tuolta reissulta! Porvoo ei kyllä koskaan petä :) Ooo, mitä herkkuja, hilloja jne, tuollasten hyllyjen edessä ei todella osaa päättää mitä veisi kassalle :) Paljon onnea synttäreiden johdosta! <3

    VastaaPoista
  2. Oi onnea!! Täällä pärähtää maanantaina uusi vuosikymmen mittariin. Kääk.

    VastaaPoista
  3. Näistä kuvista tulvii niin mukavia muistoja omilta reissuilta mieleen, kiitos kurkistuksesta Porvoon kesään :)

    Jenni
    www.talosanomat.fi

    VastaaPoista