3.8.2013

Cheap Monday, vaikka onkin Saturday


Heipsan! Ja iso kiitos eiliseen juttuun tulleista kommenteista!! <3 Olette ihania!
Nyt kun on maha-asukin olemassaolo paljastettu, voi taas kuviakin laittaa eetteriin... :) Mulla on ollut kyllä melkoinen vaatekriisi tässä menossa, kun ei ole oikein näyttänyt edes siltä, että olisi raskaana, näyttää vain turvonneelta tursakkeelta. Sen sijaan, että etupuolelle olisi kasvanut nätti pallomaha, olen lähinnä levennyt vain joka suuntaan.

En haluaisi ostaa äitiysvaatteita, ellei ole aivan ehdoton pakko. Olen niitäkin kyllä katsellut, mutta kun ei ne vain miellytä millään muotoa tyylillisesti. Kävin toissapäivänä hakemassa ison kassillisen syksyn uutuuksia Mick'sistä yrittäen valikoida vaatteita, jotka menisivät niin nyt kuin sitten seuraavanakin kesänä/syksynä. Ilokseni huomasin, että sinne oli tullut uusi merkki, Cheap Monday, jota olen monestikin mm. Asoksen sivuilla ihastellut. Rentoa ja hauskaa vaatetta ja todella kivan näköisiä farkkuja. Nappasin pari toppia mukaani, jotka malliltaan sopivat myös mahakkaammelle yksilölle. Farkut odottakoot hieman hoikempia aikoja. Keväällä ostamani Objectin farkut, joista aiemmin täällä kirjoittelin, menevät yhä ja ovat edelleen aivan unelmat jalassa.

Ja hei! Tänä viikonloppuna kaikissa Mick'seissä Cheap Monday -merkki on -15 % !! 

12 kommenttia :

 1. Olen toista kertaa raskaana ja ekan raskauden sinnittelin tosi vähillä mammavaatteilla. Tällä kertaa mulla onkin melkoinen arsenaali paitoja, housuja, mekkoja ym. Sain ostettua kaverilta, muuten olisin varmaan taas sinnitellyt niillä muutamilla vanhoilla :) Toisaalta tykkään siitä, että vaate istuu raskaana ollessakin hyvin; mun notkoselän takia maha näyttää valtavalta ja väljissä vaatteissa, noh, vielä isommalta :)

  Mukavaa raskausaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin hyvä, jos kavereiden varastoille pääsee koluamaan...

   Poista
 2. Mukavaa odotusta! ja otahan yhteyttä, jos tarvitsette jotain vauvakamppeita, täältä voisi (puoli)tutulta käydä niitä vaikka paikan päällä katselemassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kiva. Voisitte myös tulla meilläkin piipahtamaan joku ilta... =)

   Poista
 3. Onnea odotukseen :) Toppi on tosi kiva!

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Mitään ei kyllä näkynyt. Ei edes sitä turvotusta. Paitsi onnellinen äitylitupii...

  VastaaPoista
 5. Itse suosittelen ainakin jotain äitiysvaatteita sovittelemaan ainakin. Itse ostin parit tavalliset t-paidat tähän kesään ja ne kyllä jäi auttamattomasti liian lyhyeksi ja sitten taas jos osti isohkon, niin ei se muuten istunut päälle. Itse liputan äitiysvaatteiden puolesta, koska niitä löytyy kyllä monen laisia, vaikkakin netistä suurin osa. Itsellä on H&M:ltäkin paljon perus äitiysvaatetta(joista kyllä yllätyin positiivisesti, normi vaatteet, eli ei äitiysvaatteeni eivät ole tämän merkin), farkut, t-paitoja ja yksi mekko. Ne palvelee ainakin itseäni paremmin kuin mitkään muut normivaatteeni.

  Itse en olisi halunnut käyttää rahaa vaatteisiin joita käytän vain jonkun kuukauden, kuten farkkuja, kun suurin muutos ja odotus ajoittuu kesään. Mutta ja mutta...sitten taas kun normaalistikin pidän, että vaatteet istuu ja sopii minulle. Säkkeihin en pukeudu muutenkaan, niin miksi nytkään. Siksi päätin, että sijoitan vaatteisiin sen mitä niihin menee niin että tunnen itseni itsekseni, että saan pukeutua mukavasti niin kuin aina ennenkin. Näyttää töissä ja kaupungilla siltä kuin ennen raskauttakin. Enkä tarkoita, ettei raskaus saisi näkyä tms. mutta sitä, että jos halusin pistää pillifarkut ja kivan t-paidan ja jakun, niin halusin ne laittaa nytkin...eli äitiysfarkut Bebesiltä ja t-paita H&M, normi jakku. Ja mahahan silloin vain korostuu kun on oikeat vaatteet päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en minä siis sano ei mammavaatteille. En vain ole vielä mitään omani näköistä löytänyt. Ihan omaa normikokoa olen ostanut kaikki vaatteet nytkin, katsonut vain sellaisia malleja, joihin maha mahtuu. Turhaanpa niitä liian isoja vaatteita ostaa, nehän jää aivan samalla tavoin muutaman kuukauden jälkeen sitten kirpparille vietäviksi. Kovasti olen loppu alennusmyyntejä kolunnut niin netistä kuin kaupoistakin, että jos sikahalvalla jotain löytyisi... Vielä ei ole tärpännyt. Tärkeintä tosiaan, että saa koko ajan pukeutua oman näköisiin vaatteisiin. :)

   Poista
 6. Mulla kävi niin ihana tuuri, että sain kummallekin raskaudelle täsmälleen samankokoiselta kaverila kunnon äitiysvaatearsenaalin, hän sattui odottamaan muksujaan aina juuri vuotta aikaisemmin kuin mä. Mutta ne vähät omat vaatteet, joita käytin, saivat kyllä melkoisen raskausstigman. En siis ehkä suosittele ostamaan mitään kalliimpaa sillä verukkeella, että sitä voi käyttää raskauden jälkeenkin - itselleni ainakin tuli fyysisestikin paha ja tuskaisa olo niistä (vaikka raskaudet sujuivat ihan mukavasti).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mitään kallista ei todellakaan ole tarkoitus ostaa... mahdollisimman vähällä koitetaan pärjätä. :)

   Poista