13.8.2013

Perusvaatetta mahakkaalle

Olen tässä selaillut ja miettinyt paljonkin tämän syksyn vaatehankintoja, ja lähinnä sitä, minkälaisia äitiysvaatteita voisin kuvitella ostavani, ja mitä oikeasti tarvitsen. Koska suurin osa mammavaatteista ei ole millään muotoa tyyliäni, olen tullut siihen tulokseen, että syksy mennään pääosin farkuilla sekä muutamalla perus topilla/puserolla. Näitä voin sitten yhdistellä erilaisiin jakkuihin, nahkatakkeihin, kenkiin ja asusteisiin. 

Espritin sivuilla oli paljonkin juuri tällaisia perusvaatteita, joista saa koottua kivoja kokonaisuuksia. Lisää variaatioita ja mahdollisuuksia saa yhdistämällä mammavaatteisiin myös normaalin syysmalliston tuotteita sekä asusteita.  


Yllä olevan kuvan asut ovat mieleeni, koska ovat hyvinkin yksinkertaisia, mutta kuitenkin tyylikkäitä ja rentoja kokonaisuuksia. Ei paljon muuta ihmeellistä tarvita, jos on esim. kiva huivi kaulassa tai mageet kengät jalassa, kaveriksi riittää vain t-paita ja farkut.  Jos kaapistani ei jo löytyisi sekä mustaa, että ruskeaa nahkatakkia, olisin jo klikannut nämä ihanuudet ostoskoriin. Varsinkin musta näyttää malliltaan todella kivalta. Hmmm, voisinkohan tarvita toisen mustan nahkatakin...
 
Vaikka yllä olevan kuvan kokonaisuus onkin Espritin normaalista syysmallistosta, voi vastaavan koota kätevästi myös yhdistelemällä siihen äitiyspuolen vaatteita.

Alimmassa kuvassa oleva silkkinen neuletakki on ehkä suosikkini Espritin syksyn äitiysvaatteista. Tällaiselle voisin kuvitella olevan kovasti käyttöä syksyn kylminä, pimenevinä iltoina. Ihanan rento ja mukavan kotoisan oloinen takki, joka on kuitenkin sopiva myös toimistoarkeen… tai no, melkeinpä minne vain. 

4 kommenttia :

 1. Kiitos kivoista vaatevinkeistä! :)
  Täällä myös odotellaan marrasvauvaa! :)
  Jaksamisia loppuraskauteen :)

  VastaaPoista
 2. Aika vähällä äitiysvaatemäärällä sitä pärjää, onneksi tosiaan monet normaalimalliston vaatteet menee hyvin raskausaikanakin. Mammahousuja tietysti joutuu ostamaan varmaan jokainen, mekot on myös syksyllä kätsyjä. Itse olin mahakas melkein koko talven ja harmitti, etten löytänyt (tai edes oikeastaan etsinyt...) sopivaa äitiystakkia. Se olisi tosiaan tullut tarpeeseen, koska kevätkin oli kylmä. Viiletin tavalliset takit auki maha vilkkuen, se ei ollut mukavaa eikä lämmintä. :D Hyviä vointeja sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla pienoinen haavekuva, että pärjäisin ilman uutta takkia sinne marraskuun alkuun. Minulla on yksi parkatakki, joka on aika reilu malliltaan (en kylläkään ole sitä nyt edes kokeillut)... ja toisekseen minulla on sellainen villashaali/huivi, jolla tarkenee hyvin, ja se mahtuu kyllä vaikka minkälaisen mahan päälle.

   Poista