20.8.2013

Sneak peek: Etupihan terassi
Kesä on mennyt enemmän ja vähemmän etupihan terassilla värkätessä. Pikku hiljaa, juuri sopivasti kun kesä alkaa olla ohi, terassi lähentelee kalustuskuntoa. Vielä tänä kesänä emme aio uusia kalusteita hankkia, vaan annoimme vähän ensiapua vanhoille. Must-hankinta tämän syksyn kylmeneville ja pimeneville illoille oli saada nuotiopaikalle tulipata.

Kaaoksen puolelle on tulossa vielä kattavampaa juttua terassin teon vaiheista. Lisäkti tänään saapuneen tulipadan esittelyä luvassa vielä loppuviikosta, kun pääsemme sitä kaveriporukalla testaamaan. Toivokaamme siis kuivia kelejä viikonlopuksi. 

2 kommenttia :

  1. Hei tulipata! Sehän kuulostaa hyvältä! En tiedä mistä tänne blogiisi eksyin (klik-klik-klik), mutta tulipata voisi olla se mitä meillekin voisi tulla. Joku tulisija pitäisi (pallogrillin lisäksi :D ) olla, mutta ajatuksella ei olla ehditty sitä pohtimaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös? Mekin ihastuttiin heti tähän ideaan, kun sellainen netistä bongattiin. Tai no, idea oli jo ennen kuin bongattiin koko tuotetta. Idean pohjalta piti lähteä etsimään, että löytyykö toteutusmahdollisuutta. Ja löytyihän se. Kun vain pääsis jo testaamaan... :)

      Poista