24.8.2013

Tulipata testisssäEilen päästiin vihdoinkin testaamaan uutta Kadai-tulipataamme, jonka tilasimme Siisti Pihalta. Järjestimme nopealla varoajalla pienelle kaveriporukalle illanistujaiset makkaran paiston merkeissä. Terassikin alkaa olla loppusuoralla, tietystä kulmasta katsottuna siellä on jopa jo aivan viihtyisää. Täytyy vain varoa katsomasta ympärilleen, missä vallitsee vielä totaali kaaos. Yritin vähän syyskukkien voimalla tuoda lisää väriä ja viihtyisyyttää. Toivon mukaan ihmiset katsovat ennemmin niitä, kuin terassin toisella laidalla olevaa rakennustarvikekasaa. Osittain tuunattu pöytäryhmäkin ajaa vielä tämän syksyn asiansa vallan mainiosti. Maalasin penkin ja pöydän kylpyhuoneen ylijäämä kattomaalilla. Tuoleihin sitä ei nää riittänyt.


Terassiin upotettu tulipaikka on osoittautunut oivalliseksi seurustelupaikaksi ja keskelle hommattu lämmönlähde kruunasi koko homman. Ostin Ikean istuintyynyjä puupölkyille ja reunoille laitettaviksi. Nämä tulikin tarpeeseen, sillä illalla alkoi olla jo todella kylmä nuotion lämmön ulkopuolella.

Ja se tulipata! Voi mahoton ku me tykätään! Aivan loistava hankinta. Padan sisäänajo tehtiin makkaralla ja pariisin perunoilla, mutta tässähän voi tehdä oikeastaan mitä vain. Pannuja on kolme kappaletta, kolmea eri kokoa, lisäksi tilaisimme varrastikut telineessä. Enää ei tarvitse osan porukasta olla grillin ääressä ja osan keittiössä, nyt voi kaikki istua samassa paikassa ja tehdä yhdessä ruokaa. Todellakin pientä mökkiluksusta kotipihalla!

9 kommenttia :

 1. Tosi kivan näköinen terassi ja kukkaistutusosiot. Puhumattakaan neliöiksi sahatuista pölleistä :). Mukavaa alkusyksyä!

  VastaaPoista
 2. Mahtava, kiitti vinkistä! Tämä täytyy näyttää miehelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä vain. Loisto-ostos, etten sanoisi. =)

   Poista
 3. Ihanan iso terassi teillä! :)

  Heitin sinua pienellä haasteella blogissani: http://iisanelamaa.blogspot.fi/2013/08/merkkeja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, aloinkin jo miettimään vastauksia...

   Poista
 4. Hei, onko tuo tulipata 60cm vai 80 cm halkaisijaltaan teillä? Olen tuollaista tilaamassa ja kokoa mietin.
  Terv. Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, meillä on 80 cm leveä pata. Siinä mahtuu tekemään hyvin useammallekin hengelle sapuskaa.

   Poista