23.8.2013

Kuinka olet voinut?


Kuinka olet voinut? On kysymys, jota kuulee nykyään aika usein... Ystävällismieliseen kysymykseen mielellään vastaisi iloisesti voivansa hyvin. Koska se on kuitenkin tosiasiassa niin kaukana totuudesta, jo pelkästään tuon kysymyksen kuuleminen saa niskakarvat nousemaan pystyyn. Kuinka kerrot iloisen kohteliaasti, että...

Olo on kuin kasikymppisellä reumaatikolla. Koskaan en ole oloani tuntenut näin huonoksi ja raihnaiseksi. Ai raskaus on elämän parasta aikaa? Hehku!? Mikä hel***n hehku? 

- Selkäni on niin jumissa, ettei sohvalta pääse iltaisin ylös. 
- Jalkani keräävät nestettä niin, että työpäivän jälkeen ei ole enää nilkoista tietoakaan ja varpaat ovat kuin puhalletut kumihanskat. Mies iloisesti totesi minulla olevan nyt vain väliaikaisesti 10 pottuvarvasta. 10 pottuvarvasta kuitenki johtaa siihen, että kenkäni eivät mahdu enää jalkaan (ainakaan vasempaan). 
- Hengittäminen on yhtä helppoa, kuin joku istuisi koko ajan rinnan päällä. 
- Sormet ovat niin kipeät, ettei ne aamulla mene koukkuun, mikään ei pysy enää kädessä ja turvotus on johtanut sormusten hylkäämiseen jo aika päivää sitten. 
- Jalkapohjat ovat hellät kuin olisi pikkukivien päällä maratonin kävellyt. 

Eli ei, en nauti tästä millään muotoa. Tekisi mieli vain pukeutua pussilakanaan ja nukkua marraskuuhun. Onneksi tämä on kahden kuukauden päästä ohi, eikä enää ikinä koskaan milloinkaan tarvitse kärsiä tätä uudelleen. 

... mistä päästäisiinkin aasinsiltana helposti siihen, miten ihmiset (lähinnä sellaiset, jotka eivät minua oikeasti tunne) kommentoivat siihen, kun sanon, etten tähän rumbaan enää toista kertaa lähde... Ja sekös onkin jo aivan toinen niskakarvojen nostattaja-aihe se. :)


Takki: Massimo Dutti / Housut: Object (Mick's) / Kengät: Nelly / Pusero: Monki / Laukku: Ted Baker

Tilasin Nellystä kokoa isommat avokkaat sekä nilkkurit -70 % alella, jotta olisi edes jotain jalkaan laitettavaa sukkien lisäksi. Omista syyskengistä ei taida mennä enää kuin tennarit ja kumisaappaat jalkaan. Mick'sistä löysin Objectin ihanan joustavat, hiihtarimalliset housut, joissa oli korkea kuminauhavyötärö. Aivan täydelliset siis myös raskaana olevalle, vaikka ei mammamallistoa olekaan. 

8 kommenttia :

 1. Tsemppiä! Mulla oli 24/7 oksentaminen vkot 8-18 ja sain vaikka minkälaista kommenttia/ehdotusta ym. tuona aikana. Ihmiset tarkoittavat hyvää, mutta oikeasti mua ymmärsivät vain ne jotka olivat vastaavaa tai pahempaa (oksentaminen kestää läpi koko raskauden) kokeneet. Heidän tuki olikin ihan parasta.

  Onneksi meistä ei kumpikaan halunnut suurperhettä, nämä kaksi todellakin riittävät (toinen raskaus loppusuoralla). Mulla on ollut molemmissa raskauksissa noin kuukauden verran sitä kuuluisaa hehkeää oloa. Onneksi edes sen verran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehkeyttä täällä vielä odotellessa... :) Tsemppia sinnekin loppurutistukseen. :)

   Poista
 2. Hymyilytti; sen verran tuoreessa muistissa on vielä nuo fiilikset :D

  VastaaPoista