24.9.2013

Sisustuskeijulle ja Joulupukille terveisiä

Karla heitti minua haasteella:
Olkapäällesi istahtaa sisustyskeiju 2500 euron kanssa; "Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää (syksyiseen) sisustukseen omaan kotiisi. Kerro Toiveesi"

Tämä olikin yllättävän hankala tehtävä, sillä ostettavaa on tällä hetkellä turhankin paljon, enkä oikein tiennyt mihin keskittyisin. Päätin kuitenkin unohtaa perus kiintokalusteet sekä lattia- ja seinämateriaalit ja mietin vain ja ainoastaan sisustushaaveita. Se ajankohtaisin, eli vaavin huone pääsi etusijalle. Tämän lisäksi mietin loppurahalla jotain pientä muuallekin, kuten olohuoneeseen ja saunaan.

Vaavin huoneessa on tällä hetkellä ostettuna vasta Ainon Viiru-matto. Sinne maton kaveriksi pääsi Avaroomin pinnasänky sekä Vitran Rar-keinu. Keinun alle sopisi kivasti Hayn Pinochio matto monivärisenä ja tätä tyyliä ja värien roisketta jatkamaan Vitran Hang It All naulakko. Lisäksi haluan sinne jotain hauskoja sisustusjuttuja/leluja kivoissa väreissä ja tähän valitsin edustajaksi moniväriset eläinmaatuskat. Ferm Livingin mustavalkoinen kori olisi lelujen säilytystä varten ja helppo siirtää aina tarvittaessa olohuoneeseen.


RAR-keinu 622 ,-
Hay Pinochio -matto 249 ,-
Hang It All -naulakko 315 ,-
Avaroom pinnasänky 597 ,-
Ferm Living Half Moon -kori 54 ,-
Studio Matryoshka -maatuskaeläimet 24 ,-
Yhteensä tuhlattu: 1861 ,-

Loppurahalla haaveilin ostavani Iittalan Vakka-sarjan laatikoita 2 kpl. Oikeasti tarvittaisiin näitä 3 kpl, koska nämä tulisivat pukeutumistilan pikku pöydäksi. Olohuoneeseen ostaisin Ferm Livingin raitapeiton vaavin köllöttelyä varten ja tämän kaveriksi tosiaan sopisi sitten tuo kori, jossa voisi hänen tavaroitaan olla. Lisäksi haluaisin Iittalan uuden Lantern kynttilälyhdyn sekä Nappuloita mustana. Saunaan ajattelin Lapuan Kankureiden uutta Usva sarjaa, tässä vaiheessa keijulla ei kuitenkaan olisi varaa enää kuin kahteen pellavapyyhkeeseen... Ja siltikin mentiin 7 euroa yli. Oho. Mutta ehkäpä joulupukkikin nappaisi näistä vinkin itselleen, jos ei keiju jaksa kaikkea tänne kerralla kantaa. Ferm Living peitto 56 ,-
Iittala Lantern kynttilälyhty 79 ,-
Iittala Nappula kynttilänjalat 43 ,-
Lapuan Kankurit Usva saunapyyhkeet 2 kpl 100 ,-
Iittala Vakka laatikot 2 kpl 368 ,-
Yhteensä tuhlattu 2507 ,-
(oho, meni vähän yli, laitan 7 euroa omistani)

Haaste on jo monessa blogissa käynyt, joten en jaa tätä enää suoraan kenellekään. Jos et ole vielä tätä tehnyt, niin nappaa tästä ja laita linkkiä kommenttiboksiin.

EDIT: sain jotenkin ihmeellisesti poistettua alkuperäisen jutun, ja tämä on uudelleenpostaus. Eli jos ehdit kommentoida ensimmäistä, pahoittelut, kaikki hävisi. Jätä toki uutta viestiä!!

3 kommenttia :

  1. Kommentoin jo ekaan postaukseenkin, että ihania haaveita sinulla ja moni niistä kelpaisi minullekin. Nappasin haasteen omaan blogiini (www.pionejajapitsinauhaa.blogspot.fi) ja omalla 2500 eurollani sainkin aikaiseksi aika pitkän listan :D

    VastaaPoista
  2. Oon selkeesti pyörinyt blogimaailmassa vähän kehnonlaisesti viime aikoina kun en oo törmännyt tähän haasteeseen vielä ollenkaan. Ehkäpä tartun vielä tähän...:)

    VastaaPoista
  3. Varsin ihanat ja minullekin kovasti mieluisat tuotteet olet valikoinut :)

    VastaaPoista