3.10.2013

Millainen coctail?

Iltaa. Täällä ollaan edelleen elossa, vaikkakin vaivat alkavat todellakin ottaa yliotteen. Kitukuukausi on alkanut. Ajoittain tulee paniikinomaisia mietteitä tulevaa koitosta ajatellessa, mutta kuitenkin samaan aikaan sitä yrittää keksiä temppuja tapahtumien nopeuttamiseksi. Sen lisäksi, että flunssakin pääsi yllättämään, ovat raajani ja niveleni jo niin kipeät, ettei enää tee mieli kuin röhnöttää illat hylkeenä sohvalla ja katsella tv:tä. Ohjelmaksi kelpaa ihan mikä vain. Työ on ainoa asia, joka pitää järjissään tällä hetkellä.

Koti on sekaisin ja revitty auki. Paikkoja pitäisi varmaan laittaa kuntoon, mutta kun motivaatio on täysi nolla (kummallakin), niin mitäs sitten. Missä on se kuuluisa pesänrakennusvietti, joka iskee raskaana ollessa? Ei ole täällä näkynyt. Taitaa alkaa tämä useamman vuoden rakennusurakkakin vaatia jo veronsa.Mietinpä tässä vain purnauksen, väsymyksen ja kaiken muun kökön ohella sellaista, että minkähänlainen coctail se näistä kahdesta, tosi älykkään näköisestä yksilöstä saadaan aikaiseksi...
Sen voin sanoa, että jos lapselle kasvaa samanlainen kypärä päähän kuin äidillään on ollut, ei tarvitse huolehtia pienistä kolhuista pään alueelle. 

1 kommentti :

  1. Voi että, ihania kuvia! Omassa synnytyksessäni auttoi tsemppaamaan juurikin ajatus ja jännitys siitä, millainen (ja kumpaa sukupuolta oleva) vauva kohta syntyy. Voimia loppumetreille!

    VastaaPoista